Premier League: Bournemouth vs Manchester United

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Bournemouth - Manchester United
1
3.70
X
3.70
2
2.08

O nouă etapă din Premier League pornește la drum. Primul meci al zilei dar și cel care va deschide această etapă este întânirea dintre Bournemouth vs Manchester United. Acest meci se anunță unul foarte echilibrat și nu putem spune că una dintre cele două echipe are prima șansă la victorie. Chiar dacă patru dintre ultimele cinci meciuri directe au fost câștigate de cei de la United, partida de astăzi este deschisă oricărui rezultat. Partida se va disputa pe Vitality Stadium și va avea lovitura de start de la ora 14:30. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare zi alături de echipa noastră.

Duel echilibrat între Bournemouth vs Manchester United

Bournemouth este clasată mai bine în clasament decât adversara de astăzi astfel că nu putem spune că vor porni cu a doua șansă în acest meci. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a șasea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 20 de puncte. Cu un succes în acest meci vor urca pe poziția a patra chiar dacă doar provizoriu. Pe propriul stadion cei de la Bournemouth sunt foarte motivați și fac meciuri foarte bune. Pe teren propriu, gazdele partidei de astăzi nu au înregistart nici o înfrângere. Defensiva gazdelor trece printr-o perioadă foarte bună deoarece în ultimele trei meciuri nu au primit nici un gol.

Manchester United trebuie să își treacă în cont cele trei puncte, dar o așteaptă o partidă foarte dificilă. Diavolii încep această etapă de pe poziția a opta după ce au acumulat 17 puncte. În ultimele trei etape au înregistart două victorii și un rezultat de egalitate. Ținân cont de parcursul lor de până acum aceste rezultate sunt unele foarte bune. Jose Mourinho nu se va putea baza pe Dalot, Fellaini și Valencia.

Pentru meciul dintre Bournemouth vs Manchester United este destul de dificil să anticipăm un rezultat final. Dacă ar fi să mergem pe un rezultat a finalul celor 90 de minute am merge pe un 1X. Totuși și acest meci vine să ne ofere o serie de pronosticuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să înscrie cel puțin un gol. Ambele echipe marchează ne adce o cotă de 1.65. Ținând cont că suntem în Premier League, la pariuri sportive vom miza și pe numărul de cornere din acest meci. La o cotă de 1.80 vom miza că se vor executa peste 9,5 corenere. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă.