Premier League: Bournemouth vs Crystal Palace

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Bournemouth - Crystal Palace
1
2,30
X
3.50
2
3,30

Runda cu numărul șapte din Premier League se va încheia cu un meci foarte interesant. Bournemouth vs Crystal Palace ne asigură spectacol pentru acest început de săptămână. Acest meci se prezintă a fi unul foarte spectaculos în care se vor marca multe goluri. Ultimele două partide directe s-au încheiat cu scorul de 2-2. O să vedem și astăzi un asemenea rezultat? Chiar dacă nu sunt echipe de top, acest meci rămâne unul foarte interesant ca orice alt meci din Premier League. Cele mai bune cote o să le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Echilibru între Bournemouth vs Crystal Palace

Bournemouth are avantajul terenului propriu dar și a unui start de sezon mult mai bun. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a noua a clasamentului după cele șase runde disputate. Până acum au reușit să acumuleze 10 puncte. Aceste puncte au venit după trei victorii și un rezultat de egalitate. Forma de moment a celor de la Bournemouth nu este una foarte bună. În ultimele patru etape disputate au disputat un singur succes. Pentru jocul de astăzi tehnicianul gazdelor nu se va putea baza pe Taylor. În Cupa Ligii cei de la Bournemouth au obținut o calificare importantă în fața celor de la Blackburn cu scorul de 3-2 chiar pe acest stadion. Pariază și câștigă cu cele mai bune cote.

Crystal Palace are și ea șansa ei chiar dacă va pleca cu șansa a doua în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 13-a a clasamentului. Până în acest moment au acumulat șapte puncte. Două victorii și un rezultat de egalitate au înregistrat cei de la Palace în ultimele trei partide disputate în toate competițiile. La mijlocul acestei săptămâni cei de la Palace au obținut o calificare în Cupa Ligii Angliei în fața celor de la West Brom. Roy Hodgson nu se va putea baza pe Benteke, Dann și Wickham

Etapa cu numărul șapte din Premier League se va încheia cu un meci foarte interesant. Bournemouth vs Crystal Palace ne va oferi și alte pariuri câștigătoare. Cota de 1.60 pentru ca ambele formații să înscrie pare a fi una foarte avantajoasă. O altă cotă ce ne atrage atenția este cea conform căreia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 1,80. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi.