Premier League: Arsenal vs Manchester United

Sfârşitul de săptămână ne aduce un meci de tradiţie în Premier League. Pe Emirates, Arsenal va primi vizita celor de la Manchester United într-un meci ce se anunţă extrem de spectaculos. United vine după minunea contra celor de la PSG în, dar în Premier League ambele echipe sunt într-o formă foarte bună. Cele două echipe sunt vecine de clasament, despărţite de un singur punct şi ambele speră la un succes în această seară. Cele două formaţii s-au întâlnit de două ori în acest sezon, Manchester a câştigat partida din Cupa Ligii în timp ce meciul din campionat s-a încheiat la egalitate. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe site-ul Beturi.ro.

Derby-ul zilei Arsenal vs Manchester United

Arsenal vine după un meci în UEFA Europa League, pierdut contra celor de la Rennes cu scorul de 3-1. În campionat, tunarii au obţinut trei victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele patru etape disputate. În acest moment cei de la Arsenal ocupă poziţia a 5-a a clasamnetului fiind la un singur punct în spatele celor de la United. Pe teren propriu, gazdele partidei de astăzi evoluază foarte bin. În cele 15 etape disputate acasă au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Mergi pe mâna noastră cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Manchester United se află într-o formă de vis. Diavolii, la mijlocul acestei săptămâni au reuşit să se califice în sferturile de finală ale UEFA Champions League după ce au învins surprinzător pe PSG cu scorul de 3-1. Astfel United a ajuns pe poziţia a patra a clasamentului cu 58 de puncte acumulate. Cu o victorie astăzi ei îi vor egala pe cei de la Tottenham în clasament. Pentru partida din această seară Solsjkaer nu se va putea baza pe Mata, Sanchez şi Valencia. Ne aşteptăm la un nou meci foarte bun făcut de cei de la Manchester United.

Arsenal vs Manchester United este un meci ce nu ar trebui ratat. Este un derby al campionatului. Forma mai bună este de partea celor de la United dar şi valoarea în acelaşi timp. Vom paria pe o victorie a oaspeţilor la o cotă de 3.00. Ambele formaţii au ofensive foarte puternice astfel că la o cotă de 1.70 putem miza pe un GG de pe urma căruia să câştigăm o sumă destul de mare. Pariază alături de echipa noastră şi o să câştigi zi de zi la pariuri sportive.