Premier League: Arsenal vs Liverpool

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Arsenal - Liverpool
1
4.05
X
3.85
2
1.94

Zi de derby în Premier League. Cu toții vom sta cu ochii pe micile ecrane pentru a urmări acest meci, ce se anunță a fi unul extraordinar. Pe Emirates se va desfășura astăzi partida dintre Arsenal vs Liverpool. Acest meci este unul din cele mai interesante meciuri din această zi. Cele două formații, adversare astăzi sunt despărțite de doar patru puncte în clasament și în plus se află într-o formă foarte bună. În patru din ultimele cinci meciuri directe au marcat ambele formații și în plus în toate aceste cinci meciuri s-au marcat peste 3,5 goluri. Așa că astăzi ne așteptăm la un meci cu foarte multe goluri. Meciuri de fotbal azi sunt foarte mule dar noi le-am ales doar pe cele mai avantajoase.

Derby între Arsenal vs Liverpool

Arsenal a început sezonul cu două înfrângeri dar de atunci merge aproape perfect. Tunarii au ajuns la 13 meciuri fără înfrângere timp în care au realizat o singură remiză și în rest doar victorii. În ultima etapă din Premier League au remizat cu scorul de 2-2 contra celor de la Crystal Palace. După aceste rezultate elevii lui Unay Emery au ajuns pe poziția a patra a clasamnetului și dacă vor câștiga și astăzi se pot gândi la mai mult în acest sezon. Elneny, Guendouzi, și Koscielny nu vor putea evolua astăzi în tabăra tunarilor. Meciuri de fotbal azi ne vor oferi cele mai avantajoase cote.

Liverpool se află și ea într-o formă foarte bună. Cormoranii se gândesc în acest sezon chiar la titlul de campioană. Oaspeții partidei de astăzi se află pe poziția a doua dar la egalitate de puncte cu Manchester City care este pe locul întâi. Liverpool nu a suferit nici un eșec în acest sezon în Premier League. Jurgen Klopp nu se va putea baza astăzi pe Oxlade-Chamberlain și Henderson. În deplasare în acest seozn Liverpool a înregistrat patru victorii și un rezultat de egalitate.

Meciul dintre Arsenal vs Liverpool se anunță a fi unul ce nu trebuie ratat. Ne așteptăm la goluri din partea ambelor echipe iar acest lucru se va vedea și pe biletul nostru de la pariuri. Vom miza că se vor marca peste 3,5 goluri la o cotă de 2.00. Practic dacă se vor marca peste 3,5 goluri noi ne vom dubla suma pariată. Un rezultat de egalitate la pauză sau la final ne va aduce o cotă de 1.47. Considerăm că și această cotă este una destul de avantajoasă. Câștigă alături de noi în fiecare zi.