Premier League: Arsenal vs Leicester

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - Leicester
1
1.56
X
4.45
2
6.25

Runda cu numărul 9 din Premier League a ajuns la final. Mai este de disputat un singur meci care va avea loc în această seară pe Emirates  Stadium. Adversarele din acest meci vor fi Arsenal vs Leicester. Astăzi ne așteptăm la un meci deosebit de disputat între cele două formații. Trebuie să notăm faptul că în sezonul trecut în meciurile directe dintre cele două formații s-au marcat 11 goluri. Astăzi sperăm să vedem din nou multe goluri deoarece ambele formații au ofensive puternice. Cele mai bune predicții fotbal le găsești doar pe site-ul Beturi.ro.

Meci spectacol între Arsenal vs Leicester

Arsenal este cotată a fi cu prima șansă. Tunarii sunt cea mai în formă echipă din Premier League. Ei se află într-o formă de extraordinară și putem spune că acest lucru se datorează lui Unay Emery. Tunarii au ajuns la șapte victorii în ultimele șapte etape din Premier League și la nouă victorii în ultimele nouă meciuri în toate competițiile. Koscielny este singurul absent important al gazdelor de astăzi. După ultimele jocuri, Arsenal a ajuns pe poziția a cincea a clasamentului dar cu o victorie astăzi pot urca pe locul al treilea. Lacazette și Aubameyang sunt cei mai importanți marcatori ai tunarilor cu patru reușite în acest sezon. Doar cu cele mai bune predicții fotbal poți să câștigi la pariuri.

Leicester poate produce în orice moment chiar dacă nu vor putea repeta performanța din 2016 când au fost campioni. Acum vulpile ocupă poziția a 11-a a clasamentului după ce au acumulat 12 puncte. Chiar dacă vin după o înfrângere, ei au două victorii în ultimele trei etape disputate. Bilanțul oaspeților de astăzi este de patru victorii și patru înfrângeri, neavând nici un rezultat de egalitate. Claude Puel nu se va putea baza pe Morgan și James care sunt accidentați. Chiar și așa Leicester rămâne o formație puternică, dar astăzi vor avea un meci foarte dificil.

Meciul dintre Arsenal vs Leicester poate fi o sursă importantă de profit. Noi nu avem nici un semn de întrebare că tunarii nu vor obține cele trei puncte. O victorie la două goluri a celor de la Arsenal ne va aduce o cotă de 2.80. Ținând cont că este un meci din Premier League ne așteptăm la multe cornere. Astfel la o cotă de 1.90 vom miza că se vor executa peste 10,5 cornere. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.