Premier League: Arsenal vs Everton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Arsenal - Everton
1
1.44
X
5.00
2
7.00

Zi plină în Premier League. Sunt programate pentru astăzi, două meciuri, unul mai interesant ca altul. Pe Emirates Stadium, Arsenal vs Everton, ne promit un meci foarte interesant. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 18:00. După cinci meciuri disputate cele două formații sunt despărțite de doar trei puncte în clasament. Astăzi ne așteptăm la un meci echilibrat dar și spectaculos în același timp. Arsenal are un avantaj moral deoarece a reușit să câștige ultimele trei meciuri directe. Mai mult, tunarii au marcat de fiecare dată de cinci ori în ultimele două meciuri directe. Joacă la pariuri și câștigă cu Beturi.ro.

Goluri în Arsenal vs Everton

Arsenal pornește din postura de favorită. Tunarii, evoluează pe teren propriu, au un moral foarte bun dar sunt și într-o formă foarte bună. În Premier League, elevii lui Unay Emery vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate. Cu nouă puncte ei ocupă poziția a noua a clasamentului. La mijlocul acestei săptămâni au învins pe Vorskla în prima etapă a grupelor UEFA Europa League. Scorul acelei partide a fost de 4-2 pentru gazdele partidei de astăzi. În ultimele cinci meciuri ale celor de la Arsenal au marcat ambele formații. Ținând cont de cifrele tunarilor, ei sunt favoriți astăzi la victorie. Cele mai bune ponturi pariuri le găsești pe Beturi.ro.

Everton nu se află în cea mai bună formă. Oaspeții partidei de astăzi ocupă doar poziția a 12-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze doar șase puncte în acest sezon. Caramelele nu se vor putea baza astăzi pe McCarthy, Jagielka și Gomez. Punctele celor de la Everton au venit după o victorie și trei rezultate de egalitate. În ultima etapă au pierdut contra celor de la West Ham, pe teren propriu cu scorul de 1-3. Multă lume așteaptă mai multe de la Everton în acest start de sezon. Arsenal vs Everton sau tunari vs caramele ne aduce și alte ponturi câștigătoare. Noi, vom miza la o cotă de 1.65 că ambele formații vor reuși să marcheze. Considerăm ca acestă cotă are mari șanse să fie verde. Dacă mizăm pe faptul că ambele echipe vor marca putem paria și pe faptul că se vor înscrie peste 2,5 goluri. Câștigă cu noi în fiecare zi.