Premier League: Arsenal vs Chelsea

Derby-ul etapei din Premier League va avea loc astăzi. Pe Emirates, Arsenal va primi vizita celor de la Chelsea. Este derby-ul Londrei şi unul dintre cele mai disputate meciuri din fotbalul englez. Spectacolul este garantat în acest joc pe care nu avem cum să îl ratăm. Cele două formaţii sunt vecine de clasament dar sunt despărţite de 6 puncte. Meicul tur dintre cele două formaţii a fost unul foarte spectaculos, care s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru cei de la Chelsea. Astăzi sperăm să vedem din nou multe goluri în ambele porţi. Cele mai avantajoase ponturi pariuri sportive le găseşti doar pe site-ul Beturi.ro.

Spectacol în Arsenal vs Chelsea

Arsenal este văzută cu a doua şansă în acest joc. Tunarii ocupă poziţia a 5-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 41 de puncte. Arsenal trebuie să reuşească să câştige astăzi deoarece este la 6 puncte de poziţiile de UEFA Champions League. Elevii lui Unay Emery sunt pe teren propriu o echipă foarte puternică. Pe teren propriu cei de la Arsenal au o singuă înfrângere. Forma de moment a celor de la Arsenal este una destul de slabă. Ei au o singură victorie în ultimele 4 etape disputate. Joacă şi câştigă în fiecare zi la pariuri sportive.

Chelsea are prima opţiune pentru victorie astăzi. Albaştrii ocupă poziţia a 4-a a clasamentului după ce au acumulat 47 de puncte. Eiasunt la un singur punct distanţă faţă de cei de la Tottenham care ocupă ultima poziţie a podiumului. În Cei de la Chelsea sunt într-o formă destul de bună. Ei au suferit o singură înfrângere în ultimele şase meciuri disputate. Acea înfrângere a fost contra celor de la Tottenham în Cupa Ligii Angliei. Maurizzi Sarri nu va avea jucători importanţi indisponibili astfel că va putea alinia cel mai bun prim 11.

Arsenal vs Chelse este unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Putem paria pe faptul că ambele formaţii vor reuşi să marcheze la o cotă de 1.60. Un alt pronostic de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Rezultatul la finalul celor 90 de minute este destul de greu de intuit dar la o cotă de 1.80 putem merge pe un PSF X. Aşa cum am mai spus ne aşteptăm la un joc ofensiv din partea ambelor echipe. Vom miza pe faptul că vor fi peste 9,5 şuturi pe spaţiul porţii. Acest pariu vine cu o cotă de 2.00. Pariază zi de zi alături de noi.