Preliminarii Euro 2020: Ţara Galilor v Slovacia

ponturi pariuri fotbal

De la ora 16:00 grupa E a preliminariilor pentru EURO 2020 ne aduce un meci foarte interesant. La Cardiff, Ţara Galilor va primi vizita Slovaciei. Acest meci se anunţă unul extrem de interesant pentru ambele formaţii în condiţiile în care această grupă ne propune un alt derby între Ungaria vs Croaţia. Aşa cum am mai spus acest meci se va disputa în cadrul grupei E din care mai fac parte Croaţia, Azerbaijan şi Ungaria. Ţara Galilor şi Slovacia s-au întâlnit şi la EURO 2016, atunci a câştigat Ţara Galilor cu scorul de 2-1.  Pariază alături de noi pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Lupta pentru puncte în Ţara Galilor vs Slovacia

Ţara Galilor nu a evoluat în prima rundă a calificărilor, astfel că astăzi vor debuta în preliminaiile Euro 2020. Galezii au disputat un amical contra echipei Trinidad Tobago pe care au învins-o cu scorul de 1-0. În acel meci Ryan Giggs nu a folosit cel mai bun prim 11. Bale nu a fost folosit deloc dar în această seară cu siguranţă îl vom vedea în primul 11. În Liga B a Naţiunilor, galezii au încheiat pe poziţia  a doua grupa din care au făcut parte. Pariază alături de noi şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Slovacia a făcut un meci foarte bun în prima etapă a calificărilor şi a învins cu scorul de 2-0 pe Ungaria. Oaspeţii partidei de astăzi se află pe prima poziţie a grupei dar este prea devreme să vorbimdespre clasament. În deplasare slovacii au probleme destul de mari în ultima perioadă. Ei au pierdut în cinci din ultimele 6 partide disputate în deplasare. Singurul rezultat pozitiv al slovacilor în meciurile din deplasare este un rezultat de egalitate în faţa Suediei cu scorul de 1-1.

Ţara Galilor vs Slovacia ne profit un meci foarte spectaculos. Va fi un meci ce va sta sub semnul echilibrului. Un pont ce poate fi câştigător este pariul conform căruia se va înregistra un rezultat de egalitate la pauză sau la final. PSF X ne aduce o cotă de 1.50 care în opinia noastră va fi unul câştigător. Victoria celor din Ţara Galilor ne aduce o cotă de 2.00. Această cotă ne va dubla suma pariată. Slovacii marcheză destul de puţin în deplasare astfel că ne putem aştepta la un meci cu sub 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază şi câştigă câştigă alături de noi.