Preliminarii Euro 2020: Spania vs Norvegia

Grupa României este una dintre cele mai interesante. Nu aveam cum să ratăm meciurile din grupa noastră. Primul joc al grupei pentru care o să oferim un pronostic este cel dintre Spania vs Norvegia. Dacă Spania pare a fi mare favorită în această grupă, România, Suedia şi Norvegia se vor lupta pentru poziţia a doua. Meciul dintre Spania vs Norvegia se va disputa la Valencia şi va avea fluierul de start de la ora 21:45. Cele două echipe nu s.au mai întâlnit de foarte mult timp astfel că nu putem trage o concluzie după meciurile directe. Din această grupă mai fac parte România, Suedia, Malta şi Insulele Feroe. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt pe Beturi.ro.

Fotbal spectacol în Spania vs Norvegia

Spania este mare favorită în această grupă şi automat la victorie în acest meci. Ibericii sunt dornici de revanşă după ce au încheiat doar pe poziţia a doua grupa din Liga Naţiunilor. În 4 din ultimele 5 meciuri ale Spaniei s-au marcat peste 5 goluri ceea ce ne arată că au jucat foarte deschis. Ţinând cont că La Liga este un campionat foarte puternic, selecţionerul Spaniei, Luis Enrique a ales să selecţiuoneze foarte mulţi jucători din campionatul intern. Pariază şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal alături de noi.

Norvegia porneşte cu a doua şansă în jocul de astăzi şi o să fie foarte greu pentru ei să obţină vreun punct. În Liga B a Naţiunilor, disputată în tomană, norvegienii au arătat o faţă foarte bună. Ei au reuşit să câştige o grupă din acre au mai facut parte Bulgaria, Cipru şi Slovenia. Chiar dacă în aceast meci par a fi cotaţi cu şanse minime, la calificarea la EURO 2020, pot emite pretenţii. În ultimele 4 meciuri au înregistrat 3 victorii şi un rezultat de egalitate ceea ce ne artă că vor veni cu un moral foarte bun.

Spania vs Norvegia este un meci ce promite psectacol, mai ales din parte Spaniei. În economia grupei este important ca Spania să obţină cele trei puncte. Succesul gazdelor ne va aduce o cotă de 1.22. Totuşi pentru a beneficia de o cotă mai mare putem paria pe faptul că Spania se va impune la cel puţin două goluri diferenţă. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.60. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia se vor marca peste 3,5 goluri la o cotă de 2.20. Pariază cu noi.