Preliminarii Euro 2020: România vs Insulele Feroe

Suntem obligaţi să câştigăm. Pe hârtie meciul ce îl vom disputa în această seară este cel mai uşor din această grupă. Partida dintre România vs Insulele Feroe va avea lovitura de start de la ora 21:45 şi se va disputa la Cluj pe stadionul celor de la CFR. Ambele echipe au nevoie de puncte. În prima etapă a preliminariilor au pierdut cu scorul de 2-1 în faţa Suediei respectiv a Maltei. Acets meci se va disputa în cadrul grupei F din care mai fac parte Suedia, Spania Norvegia şi Malta. Zi de Zi pe Beturi.ro găseşti cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Trei puncte în România vs Insulele Feroe

România trebuie să câştige meciul din această seară şi să facă un joc foarte bun pentru a avea un moral bun pentru viitor. În meciul contra Suediei am pierdut cu scorul de 2-1 dar puteam obţine un rezultat de egalitate pe finalul partidei. Chiar dacă jocul elevilor lui Cosmin Contra nu a arătat foarte bine în prima repriză putem spune că cea de-a doua repriză a fost una ce ne-a dat speranţe. Golul lui Keşeru ne putea duce spre un rezultat bun. Faţă de meciul din Suedia, Contra l-a pierdut şi pe Bancu, care s-a accidentat- Putem spune că avem noroc deoarece întâlnim un adversar foarte modest. Ţine cont de sfaturile noastre şi câştigă cu ponturi pariuri fotbal.

Insulele Feroe sunt o echipă foarte modestă de la care nu putem avea aşteptări foarte mari. Oaspeţii partidei de astăzi au pierdut în prima rundă a calificărilor în faţa Maltei cu scorul de 2-1. Pe finalul partidei puteau egala dar după aspectul jocului nu meritau vreun punct. În ultimele 6 meciuri disputate cei din Feroe au suferit 4 înfrângeri şi au obţinut doar 2 rezultate de egalitate.

România vs Insulele Feroe este un meci de pe urma căruia putem să câştigăm la pariuri. Victoria naţionalei noastre ne aduce o cotă de 1.20. În opinia noastră ne aşteptăm la o victorie clară a naţionalei noastre. Astfel putem paria că România se va impune la cel puţin două goluri diferenţă. Acest pariu ne aduce o cotă de 1.80. Credem că se vor marca foarte multe goluri în acest meci. Peste 3,5 goluri la o cotă de 2.10, are multe şane de a fi una câştigătoare. Pariază în foecare zi alături de echipa noastră şi o să realizezi profit pe termen lung.