Preliminarii Euro 2020: Portugalia vs Ucraina

Campioana Europeană în exerciţiu, Portugalia începe aventura pentru apărarea trofeului cucerit în anul 2016 în Franţa. Portughezii vor deschide preliminariile cu un meci contra celor din Ucraina. Acest joc se anunţă unul foarte dificil în condiţiile în care şi Ucraina este o naţională foarte puternică. Acest meci se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Serbia, Lituania şi Luxemburg. Putem spune că Portugalia, Ucraina şi Serbia se vor lupta pentru primele două poziţii. Cele două adversare de astăz nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp astfel că în meciul de astăzi este posibil orice rezultat. Pariază şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby-ul grupei Portugalia vs Ucraina

Portugalia porneşte ca favorită în acest meci şi în plus va avea şi avantajul terenului propriu. În toamnă, lusitanii au evoluat foarte bine în Liga Naţiunilor. În Liga A au câştigat grupa din care au mai făcut parte Polonia şi Italia. Pentru acest meci va reveni în lotul echipei şi Cristiano Ronaldo care a lipsit de la ultimele meciuri ale naţionalei. De la Campionatul Mondial, gazdele partidei de astăzi nu au mai pierdut niciun meci, astfel că au ajuns la 6 jocuri fără înfrângere. Pe Beturi.ro găseşti cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Ucraina este o naţională în continuă creştere de la meci la meci. Chiar dacă nu s-au calificat la mondial, ucrainienii au obţinut rezultate destul de bune în ultima perioadă. În Liga Naţiunilor au câştigat grupa B din care au făcut parte alături de Cehia şi Slovacia. Trebuie să notăm absenţa lui Yarmolenko pentru meciul de astăzi. În ultimele 11 meciuri disputate în toate competiţiile, oaspeţii partidei de astăzi au suferit o singură înfrângere. Ei se află într-o creştere evidentă şi astfel că în meciul de astăzi pot obţine orice rezultat.

Portugalia vs Ucraina se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase, dar în acelaşi timp echilibrate meciuri ale serii. Victoria Portugaliei ne va aduce o cotă de 1.42 care în opinia noastră este una ce nu trebuie ratată. Un alt pariu ce ne va aduce profit este cel conform căruia vor reuşi ambele  formaţii să marcheze şi se vor înscrie peste 2,5 goluri. GG 3+ vine cu o cotă de 2.20. Miza partidei ăşi va spune cuvântul şi credem că unii jucători vor juca mai dur. Astfel că vom alege un pariu conform căruia se vor arăta peste 4,5 cartonaşe galbene.