Preliminarii Euro 2020: Moldova vs Franţa

Campioana Mondială, Franţa îşi începe aventura în preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Primul meci al Franţei va fi cel din seara aceasta în faţa Moldovei, în deplasare. Acest meci se va disputa în cadrul grupei H. Alături de cele două adversare din acest meci au mai fost repartizate în această grupă Turcia, Albania, Islanda şi Andora. Francezii sunt favoriţi la câştigarea grupei în timp ce Moldova nu credem că va putea emite pretenţii la calificare. În ultima perioadă cele două formaţii nu s-au mai întâlnit într-un meci direct. Ţine cont de sfaturile noastre în fiecare zi şi o să câştigi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Campioana Mondială în Moldova vs Franţa

Moldova nu pare a avea vreo şansă în acest meci dar ţinând cont că este fotbal se poate întâmpla orice. Vecinii noştrii nu au realizat rezultate remarcabile la nivelul naţionalei. În Liga Naţiunilor ce s-a desfăşurat în toamnă ei au încheiat o grupă din Liga D doar pe poziţia a 3-a. După acest meci pentu moldoveni va urma un meci în deplasare în faţa Turciei. În ultimele 28 de meciuri, naţionala din Moldova a realizat doar 3 victorii. Toate 3 au fost reaizate în faţa celor din San Marino. Mergi pe mâna celor mai bune ponturi pariuri fotbal.

Franţa este mare favorită în această grupă. Ne aşteptăm să încheie preliminariile fără înfrângere. După ce au ieşit campioni mondiali vara trecută, Liga Naţiunilor au încheiat-o pe poziţia a doua după ce au fost în grupă cu Olanda şi Germania. În ultimele 17 meciuri oaspeţii partidei de astăzi au suferit o singură înfrângere. Ne aşteptăm ca Franţa  să nu folosească cei mai buni fotbalişti în condiţiile în care adversaul întâlnit este unul foarte modest. Peste 3 zile Franţa va primi vizita celor din Islanda pe teren propriu într-un meci ce se anunţă mai dificil decât cel de astăzi.

Moldova vs Franţa ne aduce ponturi câştigătoare. La Chişinău se anunţă a fi sărbătoare. Oaspeţii au o cotă doar de 1.10 pentru a îşi trece în cont cele trei puncte puse în joc. Ne aşteptăm la un spectacol ofensiv din partea Franţei. Vom paria că se vor marca peste 3,5 goluri la o cotă de 1.80. Sperăm ca Franţa să se impună la o diferenţă de cel puţin 3 goluri. Acet pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază alături de noi şi câştigă.