Preliminarii Euro 2020: Franţa vs Islanda

ponturi pariuri fotbal

Campiona Mondială, Franţa, ne va delecta cu un nou meci. De aceată dată pe Stade de France în calitate de oaspete va veni Islanda. Fotbalul ofensiv pe care îl practică ambele echipe ne promite un joc foarte interesant. Cele două formaţii s-au întâlnit şi anul trecut într-un meci amical care s-a încheiat cu scorul de 2-2. Partida din această seară contează pentru grupa H din care mai fac parte, Turcia, Andora, Moldova şi Albania. Am ales să oferim un pronostic pentru acest meci deoarece la centru se va afla arbitrul român Istvan Kovacs. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt doar pe Beturi.ro.

Spectacol între Franţa vs Islanda

Franţa a început cu dreptul această campanie a preliminariilor. Cocoşii au învins în primul meci pe Moldova cu scorul de 4-0. După acel meci nu putem trage foarte mule concluzii deoarece Moldova este o naţională destul de modestă şi în plus Franţa nu a folosit prima echipă. Împotriva celo rdin Moldova cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost Griezmann, Mbappe şi Giroud. Pe teren propriu, gazdele partidei de astăzi au ajuns la 7 meciuri în care nu au suferit nici o înfrângere. Pariază şi câştigă alătur de noi cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Islanda porneşte cu a doua şansă în acest meci. În ultimii ani, nordicii au arătat că formează o naţională foarte puternică ce poate pune probleme oricărui adversar. Astfel, credem că şi meciul de astăzi îl vor aborda foarte deschis. În primul meci al grupei, islandezii au învins pe Andora cu scorul de 2-0. În toamnă în Liga Naţiunilor au încheiat pe poziţia  a treia o grupă din care au mai fpcut parte Belgia şi Elveţia. După acele rezultate ei au retrogradat în Liga B. Ilandezii nu au jucători care să iasă în evidenţă dar împreună formează o echipe foarte puternică.

Franţa vs Islanda este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile din preliminarii. Ne bazăm pe un joc foarte bun din partea franceziilor şi pe o victorie a lor. Pentru a îşi trece în cont cele trei puncte puse în joc, Franţa are o cotă de 1.20, dar pentru a beneficia de o cotă mai mare de 1.60 putem paria că se vor impune la cel puţin două goluri diferenţă. Un alt pariu pe care îl propunem pentru acest meci este cel conform căruia se vor arăta peste 3,5 cartonaşe galbene. După cum îl ştim pe Istvan kovacs, el scoate destul de uşor cartonaşele.