Preliminarii Euro 2020: Anglia vs Cehia

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei din preliminariile pentru Campionatul European din 2020 va avea loc pe Wmbley. Anglia va primi vizita Cehiei într-un meci de la care aşteptăm spectacol. Cele două adversare de astăzi sunt favorite la calificare. Alături de cele două formaţii din această grupă mai fac parte Muntenegru, Bulgaria şi Kosovo. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit de peste 10 ani într-un meci direct astfel că nu putem trage o concluzie după rezultatele anterioare dintre cele două formaţii. Pariază zi de zi alături de echipa noastră cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Derby-ul grupei Anglia vs Cehia

Anglia porneşte ca fiind mare favorită în acest meci dar şi la câştigarea grupei. Anglia poate face acest lucru chiar şi fără vreun pas greşit. Totuşi, în această seară îi va aştepta un meci destul de dificil în condiţiile în care Cehia poate pune probleme. După ce au obţinut poziţia a 4 la Cupa Mondială, englezii au câştigat grupa din Liga Naţiunilor care au făcut parte alături de Spania şi Croaţia. Forma de moment a engleziilor este una foarte bună. Ei au ajuns la 5 meciuri fără înfrângere iar în 4 dintre acestea au reuşit să se impună. Mergi pe mâna noastră şi o să câştigi în fiecare zi.

Cehia, chiar dacă este văzută ca pornind cu a doua şansă în acest meci, este genul de echipă ce poate pune probleme. Cehii, în Liga Naţiunilor s-au clasat pe poziţia a doua într-o grupă câştigată de Ucraina. Cehia este genul de echipă care se bazează pe defensivă şi alege să joace destul de închis. În ultimele trei meciuri ale lor s-a marcat cel mult 1 gol astfel că nu ne aşteptăm ca astăzi să marcheze. Cehii vin după trei victorii în ultimele patru meciuri disputate având un moral destul de bun.

Anglia vs Cehia ne va aduce cote destul de avantajoase de pe urma cărora să reuşim să câştigăm în această seară. Victoria Angliei ne va aduce o cotă de 1.31. Aşa cum am spus vom paria pe faptul că Cehia nu va reuşi să înscrie astăzi. Astfel că pentru NG vom avea o cotă de 1.70. Ne aşteptăm ca Anglia să se arunce în defensivă deoarece are jucători de o valoare foarte mare. Astfel că o victorie a englezilor la cel puţin două goluri diferenţă ne va aduce o cotă de 1.70. Pariază cu noi.