Cum alegem ponturi pentru biletul zilei?

Precum orice alt parior, probabil știi că ponturile pentru biletul zilei sunt făcute pentru a te ajuta să te inspiri și că alegerea finală îți aparține mereu. Ideea din spate este că nu strică niciodată să te informezi și chiar există anumite ponturi la pariuri care te pot ajuta la biletul zilei, asta în cazul în care vei ține cont de anumiți factori importanți despre care urmează să discutăm în continuarea articolului.

Joacă biletul zilei pe baza unei analize făcute de tine

Înainte de a te avânta în a asculta tot ce spun ceilalți, în primul și în primul rând trebuie să faci tu o analiză înainte de a paria biletul zilei. Nu spune nimeni că nu trebuie să citești ponturi, până la urmă pentru asta există, dar nu îți imagina neapărat că cea mai bună cale de a câștiga este aceea de a copia un bilet propus de altcineva, fără să te gândești de două ori. Evident, trebuie să te inspiri din ponturile experților și poți chiar să le copiezi, însă numai în cazul în care ești complet de acord cu părerea respectivului tipster sau parior profesionist.

Pe lângă toate acestea, contează extrem de mult să fii concentrat și să nu iei decizii în grabă, pe care mai apoi să le regreți. Mai exact, decât să pariezi biletul zilei în grabă folosind niște ponturi fără să le analizezi, mai bine nu o mai face pentru că îți vor scădea șansele de câștig. Nu poți avea încredere deplină în cineva până când nu analizezi chiar tu, cu ochii tăi și propriile tale păreri și constați că ești de acord cu ponturile respectivului expert. Dacă efectuezi chiar tu o analiză meciurile pe care vrei să pariezi și alegi pariuri de valoare, îți vor crește semnificativ șansele de a avea rezultate frumoase la biletul zilei.

Găsește multe value bets

Când dai peste un pariu în cadrul căruia cota oferită este mai bună decât era de așteptat, înseamnă că ai dat peste un value bet. Ideea este să încerci să găsești cât mai multe pariuri de acest gen pentru că dacă ai mai multe value bets pe biletul zilei, raportul dintre cote și șansele de câștig va crește odată cu șansele de a obține un câștig.

Ai grijă la tipurile de pariuri pe care alegi să joci

Când vine vorba de tipurile de pariuri pe care alegi să joci, trebuie să știi că cele mai sigure sunt acelea unde poți să iei o decizie având la bază un argument logic și rațional. Dacă, de exemplu, observi în cadrul unui meci că cele două echipe nu dau rezultate foarte bune privitor la numărul de goluri sau pentru că echipa care joacă acasă apără bine în această situație, alături de alte motive logice precum cele menționate anterior, iar tu alegi să pariezi pe faptul că vor fi sub 2.5 goluri, înseamnă că probabil ai luat alegerea corectă și biletul tău va fi unul câștigător. De asemenea, poți paria și pe opțiunile secundare (cornere, cartonașe etc.), dar numai dacă ai argumente.