rk vardar skopje
veszprem
EHF Champions League
01.04.2021
Sport Center Jane Sandanski
Veszprem & peste 61,5 goluri
2.35
19:45 - Digi Sport, Look Sport, Telekom Sport

Vardar – Veszprem | Ponturi Handbal Liga Campionilor | 01.04.2021

Rate this post

Vardar – Veszprem este unul dintre cele mai interesante meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin. Cea mai importantă competiție la nivelul echipelor de club din Europa și-a schimbat formatul în acest an din cauza pandemiei de COVID-19 și toate cele 16 echipe din faza grupelor s-au calificat în play-off-ul eliminatoriu.

Cele două formații se vor duela joi, 1 aprilie, de la ora 19:45, într-o partidă care va fi transmisă de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Partida se poate vedea și în format live stream la case de pariuri precum Betano, Unibet sau Superbet.

Vardar este o echipă departe de pretențiile din ani trecuți, în timp ce Telekom Veszprem încearcă să câștige pentru prima dată în istorie marele trofeu al Ligii Campionilor. Ungurii au o super echipă în acest an și se pot baza pe handbaliști precum Rodrigo Corallez, Petar Nenadic, Vuko Borozan sau tânărul Yahia Omar.

Motivarea ponturilor – Vardar – Veszprem – Handbal Liga Campionilor

 • Vardar este o echipă mult slăbită în acest an, iar cele mai importante nume sunt Ivan Ciupic și Timur Dibirov.
 • Veszprem a câștigat la cel puțin 8 goluri diferență ultimele două meciuri juate în capitala Macedoniei
 • Vardar are probleme și în SEHA League, fiind învinsă de Nexe la începutul lui martie
 • Kentin Mahe a impresionat în ultimele luni la Veszprem și a primit o prelungire de contract din partea șefilor maghiari.

Play-off Liga Campionilor Handbal – Ponturi pariuri pentru Vardar – Veszprem

 • 2,35 – cota la Betano pariuri pentru pronosticul Telekom Veszprem câștigă meciul și Peste 61,5 goluri în meci
 • Telekom Veszprem câștigă meciul la cel puțin trei goluri diferență – Handicap 2,5 – Cotă 1,52 la Efortuna online.

Vardar – Veszprem – Optimi de finală Liga Campionilor Handbal Masculin

Vardar Skopje a produs două surprize uriașe în 2017 și 2019. Formația macedoniană a trecut prin perioade de glorie, însă finanțarea a scăzut în ultimele luni și numele grele sunt tot mai puține.

Timur Dibirov, Ivan Ciupic, Gleb Kalarash și Stojance Stoilov sunt cele mai importante nume din lotul formației macedoniene. Vardar îl va pierde la vară pe Ivan Ciupic, dar în lot vor ajunge handbaliști precum Ante Kuduz de la Dinamo, Eduardo Gurbindo de la Nantes sau Darko Dukic de la Sporting Lisabona.

Vardar a făcut parte din Grupa A în sezonul 2020/2021 din Liga Campionilor și a terminat pe locul 7, fiind penultima într-o grupă în care au mai evoluat Flensburg, PSG, Vive Kielce, Meshkov Brest, Porto, Szeged și Elverum.

Macedoninenii au mai evoluat de două ori împotriva celor de la Pick Szeged în 2021. Cele două formații au jucat în luna februarie, iar maghiarii s-au impus de fiecare dată la limită.

Ivan Ciupic, Timur Dibirov, Lovro Jotic, Stojance Stoilov și Gleb Kalarash au fost handbaliștii care au dus greul tot sezon. Cel mai probabil, ei vor duce echipa din nou în spate și la duelul cu Veszprem.

Rezultate Veszprem – Optimi de finală EHF Champions League

Veszprem a făcut parte din Grupa B în acest sezon și a terminat pe locul doi, în spatele Barcelonei. Elevii antrenați de David Davids au avut evoluții bune, însă nu s-au putut apropia nicio clipă de Barcelona. Catalanii au câștigat ambele meciuri și s-au calificat la pas de pe primul loc.

Maghiarii au trecut printr-o dezamăgire cruntă deja la finalul lunii decembrie, atunci când au fost învinși de Kiel în semifinalele sezonului precedent. Veszprem practică un handbal modern, în viteză și cu goluri ușoare marcate pe contraatac și faza a doua.

Marea problemă a celor de la Veszprem în acest sezon este lipsa lui Rasmus Lauge Schmidt. Handbalistul de la linia de 9 metri a suferit o accidentare gravă cu THW Kiel și este puțin probabil să mai revină în acest sezon.

Totuși, Veszprem are o echipă extrem de puternică în continuare, iar jucători precum Nenadic, Borozan, Maqueda pot marca în orice meci 7-8 goluri.

Program Liga Campionilor Handbal 2021 – Vardar – Veszprem, meciuri directe (H2H)

Între Vardar și Veszprem s-a dezvoltat o adevărată rivalitate în ultimii ani. Cele două echipe au jucat finala Ligii Campionilor în 2019, o finală câștigată de macedonieni cu 27-24. Kristopans, Moraes, Karacic și Milosavljevic au strălucit la Vardar în partida respectivă, în timp ce Momir Ilic, Laszlo Nagy și Petar Nenadic au produs mult prea puțin de la linia 9.

Ultimele meciuri directe Vardar Veszprem:

 • Vardar – Veszprem 27 – 35 (2020)
 • Vardar – Veszprem 29 – 38 (2019)
 • Veszprem – Vardar 39 – 30 (2019)
 • Vardar – Veszprem 27 – 24 (2019)
 • Vardar – Veszprem 27 – 29 (2019)

Cotele caselor de pariuri pentru optimi de finală Liga Campionilor handbal masculin

Joi, 1 aprilie, în Liga Campionilor se mai dispută alte patru meciuri, deoarece meciul Zagreb – Flensburg a fost amânat. Echipa BETuri.ro a pregătit o serie de ponturi și recomandări pentru restul meciurilor din optimile de finală.

 • Motor – Meshkov Brest – Pronostic 2 Solist– Cotă 2.20 la Netbet pariuri online.
 • RK Celje – PSG – Pronostic Sub 26,5 goluri marcate de gazde – Cotă 1.87 la Betano.
 • FC Porto – Aalborg – Pronostic 1 Solist – Cotă 1.55 la Superbet sport.

Concluzii Vardar – Telekom Veszprem Optimi de finală Handbal Liga Campionilor

Optimile de finală din Liga Campionilor au început miercuri cu două rezultate logice. Vive Kielce a învins Nantes, pe terenul francezilor, 25-24, în manșa tur. Într-un alt meci, Pick Szeged a pierdut, pe teren propriu, 33-28 cu THW Kiel.

Meciul Vardar – Telekom Veszprem este meciul zilei de joi, 1 aprilie, în handbalul mondial. Cele două formații au fost în prim plan în Liga Campionilor în ultimele sezoane și au ajuns în fazele finalele de mai multe ori.

Ne așteptăm la un succes din partea maghiarilor în duelul de la Skopje, dar meciul nu este jucat de la început. Ciupic, Dibirov și Stoilov pot conduce o echipă tânără către un succes neașteptat. Totuși, Veszprem are la dispoziție aproape întreg lotul și este o formație greu de bătut în astfel de partide.

Dacă ți-a plăcut analiza realizată de echipa BETuri.ro, noi te așteptăm în continuare pe pagina noastră de Facebook și grupul de Telegram pentru a fi la curent cu toate veștile din lumea sportului și pentru a avea la dispoziție cele mai bune analize la meciurile importante din Europa.

Alte ponturi utile: