vs

Franta – Croatia | Ponturi Handbal Feminin Euro 2020 | 18.12.2020

Franta – Croatia handbal va fi prima semifinala de la EHF EURO 2020 din Danemarca. Un turneu final special, disputat în pandemie, fără spectatori. Iar croatele l-au făcut și mai special, după ce au reușit una dintre cele mai mari performanțe din istorie prin calificarea printre cele mai bune patru echipe naționale de handbal feminin din Europa.

Astfel, în prima dintre semifinale se vor întâlni Franța, care este deținătoarea titlului, respectiv revelația turneului Croația. Handbalistele din „Hexagon”, neînvinse la acest turneu final, sunt favorite certe. 

Fetele antrenate de Olivier Krumbholz au crescut nivelul odată cu avansarea în competiție, au un lot net superior față de Croația și mult mai multe opțiuni pe banca tehnică. Croația are un lot foarte sudat. Nu mai puțin de 9 dintre jucătoare sunt de la vicecampioana Lokomotiva Zagreb, echipă antrenată, de altfel, de antrenorul naționalei, Nenad Sostarici. Au avut, în dese rânduri, finaluri strânse de joc, în care s-au impus. Au ambiție, determinare și o apărare „cu suflet”.

Franta Croatia EURO 2020 – Motivarea ponturilor oferite de echipa BETuri

  • Franța, campioană europeană în exercițiu, va încerca să-și apere titlu. Nu a pierdut niciun meci până acum la turneul final.
  • Naționala din „Hexagon” are la dispoziție un lot cu jucătoare mult mai valoroase și mai multe schimbări la dispoziție. Croația nu se compară din punct de vedere al calității jucătoarelor cu Franța. 
  • Croația și-a arătat neajunsurile în meciul cu Norvegia, pierdut la 11 goluri diferență.

Semifinale EURO 2020 Franta Croatia Handbal Ponturile noastre

  • Franța va conduce la pauza meciului cu Croația, cotă 1,40, oferită de Betano pariuri.
  • Se vor marca mai mult de 47 de goluri în Franta Croatia Handbal, cotă 1,72 la Efortuna online.

Meciuri EURO 2020 handbal feminin. Franța, în drum spre un nou titlu european

Franța este neînvinsă la Campionatul European de handbal feminin 2020 din Danemarca. S-a calificat de pe primul loc al grupei principale, după ce, în ultimul meci, a învins Suedia. La pauză scorul era 14-14, iar diferența a fost făcută în partea secundă, 31-25. Cea mai bună marcatoare a fost Estel Nze Minko, cu șase reușite, urmată de Lacrabere, care a totalizat cinci goluri. Coatanea, Aissatou Kouyate și Pauletta Foppa au avut câte patru goluri. 

Echipa din „Hexagon” a terminat pe primul loc în grupă și întâlnește Croația în semifinale și grație rezultatului dintre Danemarca și Rusia, din grupe. Gazdele competiției le-au învins pe rusoaice și au trecut peste ele în clasament, calificându-se în semifinalele competiției. Astfel că Franța a mers mai departe în fazele eliminatorii ale competiției de pe primul loc și a evitat Norvegia.

Franțuzoaicele au început Europeanul cu o victorie la limită, în fața Muntenegrului. A fost un meci neașteptat de greu, înaintea căruia ex-iugoslavele erau cotate cu 9,50 la o victorie! Au condus în prima repriză și la cinci goluri diferență. S-a terminat 24-23 pentru Franța, care a evitat, astfel, o înfrângere suprinzătoare. 

A urmat Slovenia, surclasată, 27-17, într-un meci în care Lacrabere și Nze Minko au avut câte 7 goluri. Ultima victimă a fost gazda turneului final, Danemarca. 23-20 s-a încheiat pentru Franța, care s-a desprins în repriza secundă.

Franța e mare favorită

Naționala din „Hexagon” s-a calificat astfel în grupele principale cu maximum de puncte. A urmat Spania, în fața căreia a bifat a doua victorie la un gol diferență în acest turneu final, 26-25. Din nou, Lacrabere s-a remarcat, având cinci goluri. Egal cu Rusia, 29-29, grație unei reprize secunde în care a ridicat nivelul jocului și, în cele din urmă, victoria cu Suedia. 

Pentru Franța, care speră să pună din nou mâna pe cea mai prețioasă medalie, urmează Croația, în fața căreia este favorită certă. Casele de pariuri oferă o cotă de 1,25 la o victorie a „albastrelor” în Franta Croatia handbal.

Meciuri EURO 2020. Croația, surpriza de la Europene

Croația este surpriza de la Campionatul European de handbal feminin disputat în Danemarca. A ajuns până în semifinale, chiar dacă nu s-a putut baza pe jucătoarele de la campioana Podravka Koprivnica, aflate în carantină. Croatele sunt „sudate”, cu 9 jucătoare de la Lokomotiva Zagreb, iar antrenorul naționalei este și cel al echipei din capitala Croației. 

Prima victimă a Croației a fost Ungaria, într-un meci în care victoria lor a avut cota 13. S-a terminat 24-22, în favoarea echipei lui Nenad Sostarici. A urmat Olanda, pe care Croația a învins-o tot la două goluri diferență, 27-25. Meci în care s-a remarcat Kalaus, care a avut 9 goluri. În ultimul meci din grupă, Serbia a pierdut la rându-i în fața croatelor, la un gol, 25-24. S-a remarcat Camila Micijevic, interul stânga de 1,94, una dintre cele mai înalte jucătoare de la European, care a marcat de cinci ori. 

Franta Croatia Handbal Față în față cu istoria

Și România a fost victima Croației, într-un meci câștigat de acestea cu 25-20. Doar Norvegia a reușit să învingă revelația Europeanului, în stil de mare campioană, la 11 goluri diferență, 25-36. A urmat meciul decisiv pentru calificarea în semifinale, cu Germania. Portarul Tea Pijevic a fost printre cele mai bune jucătoare, cu 16 parade, un procentaj de 50% între buturi. A fost 23-20 pentru Croația, Ana Debelic având șase goluri și fiind cea mai bună marcatoare, urmată de Camila Micijevic, care a marcat de patru ori. Valentina Blazevic de la Măgura Cisnădie a totalizat trei goluri. 

În fața Franței, Croația speră într-o nouă minune care ar pune-o față-n față cu cea mai mare performanță înregistrată vreodată de naționala de handbal fete.

Program EURO 2020 handbal feminin Franta Croatia, meciuri directe (H2H)

Franta Croatia Handbal este un meci care nu a mai avut loc de 7 ani. Era 2013, iar atunci datele problemei erau total diferite. Cele două echipe aveau cote egale la victorie, iar Franța avea să câștige în cele din urmă cu scorul de 30-26. Era returul unei „duble” între cele două selecționate, după ce meciul din tur s-a încheiat la egalitate, 18-18.

În fine, statistica ne arată că cele două echipe s-au întâlnit din 2003 și până astăzi de opt ori. Au fost cinci victorii ale „cocoșului galic”, două ale Croației, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

Meciuri EURO 2020 handbal feminin, cotele oferite de casele de pariuri

Lacrabere și Nze Minko sunt principalele arme ale Franței. Combinați două pariuri, ca Lacrabere să marcheze peste 4 goluri, iar Nze Minko mai mult de 3 goluri și obțineți o cotă de 3,41 la Superbet pariuri sportive. 

Acestea au fost informațiile și ponturile oferite de echipa BETuri pentru Franta Croatia Handbal, prima semifinală de la EURO 2020. Calculele hârtiei o dau pe Franța favorită certă, însă pe parchet balanța poate fi răsturnată de croate prin forța grupului, determinare și ambiție. Nu uita că am analizat și cealaltă semifinală, Norvegia – Danemarca.

Franta Croatia handbal va fi arbitrat de un cuplu de arbitre din Danemarca, format din Karina Christiansen și Line Hansen. Meciul va începe vineri, 18 decembrie, de la ora 19.00 și va putea fi urmărit pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Pariază informat și inspirat alături de noi!

Autor: Dan Oancia

Alte ponturi utile:

leipzig dortmund
DFB Pokal
13.05.2021
Olympiastadion
Manchester United Liverpool
Premier League
13.05.2021
Old Trafford
Granada Real Madrid
La Liga
13.05.2021
Estadio Nuevo Los Carmenes
atlanta hawks washington wizards
NBA
13.05.2021
State Farm Arena
Aston Villa Everton
Premier League
13.05.2021
Villa Park
rapid bucuresti asu poli
Liga 2
13.05.2021
Baza Sportivă Buftea