vs

Chindia – FC Arges | Ponturi Fotbal Liga 1 | 19.12.2020

Chindia FC Arges este un meci ce o poate duce pe Chindia mai aproape de un loc de play-off. Sâmbătă de la ora 15:00 se va auzi primul fluier al acestei partide.  Acest joc are o favorită clară și aceea este echipa din Târgoviște, dar trebuie să ținem cont că se poate întâmpla orice. Ambele echipe vor fi foarte motivate, dar vor avea obiective diferite. Piteștenii au nevoie de puncte pentru a scăpa de eticheta de „lanterna roșie”, iar Chindia poate fi surpriza plăcuta a acestui campionat întrucât poate pătrunde între primele 6 echipe.

La o primă privire diferența este foarte mare în Chindia FC Arges, dar până la urmă se poate întâmpla orice într-un astfel de meci. 

Pe Beturi.ro găsești zilnic cele mai bune avancronici la meciurile din Liga 1 și nu numai.

Liga 1 Fotbal Chindia FC Argeș Motivarea Ponturilor

  • Chindia are un golaveraj de 10 goluri marcate și tot atâtea primite după 14 runde. Acest lucru ne arată că joacă foarte închis.
  • Ultimele 4 înfrângeri ale celor de la FC Argeș au fost meciuri în care nu au marcat.
  • În ultimele 6 runde oaspeții partidei de sâmbătă au obținut doar două puncte.
  • Pe teren propriu Chindia nu a mai câștigat de trei meciuri în Liga 1.
  • Ultima victorie pentru ambele echipe a fost obținută în fața celor de la Voluntari.

Ponturi Fotbal Liga 1 Chindia FC Arges

  • În primul rând o să încercăm să profităm de cota oferită de Superbet pariuri pentru pentru o victorie a gazdelor. O cotă de 2.10 pe un pont de 1 solist la Chindia FC Argeș este una de care trebuie să profiți!
  • Ambele echipe practică un fotbal închis. Astfel vom paria pe un meci în care se vor marca puține goluri. Din oferta celor de la Betano online am selectat un pariu pentru sub 2,5 goluri la o cotă de 1.47.

Clasament Liga 1 Chindia Targoviste

Chindia Târgoviște face un sezon de vis. Gazdele partidei de sâmbătă au șansa obținerii unui nou succes pentru a-și păstra locul din clasament.

Înaintea acestei partide Chindia ocupă poziția a 6-a a clasamentului cu 19 puncte acumulate.  Forma de moment pe care o traversează este una destul de bună. În ultimele trei etape au reușit să acumuleze 5 puncte care au venit în urma a două rezultate de egalitate și o victorie. Remizele au fost în compania celor de la Viitorul și Astra, ceea ce este foarte bine ținând cont de forța adversarilor întâlniți.

Acum Chindia depinde doar de propriul joc și propriile rezultate în vederea prinderii unui loc de playoff.

Emil Săndoi se pare să fi găsit la Chindia formula câștigătoare.  Ne așteptăm ca pentru meciul Chindia FC Arges să folosească o formulă asemănătoare cu cea din partida cu Voluntari. Poate de experiența lui Săndoi avea nevoie Chindia pentru că sezonul trecut să fi fost unul mai bun.

Posibil Prim 11 pentru Chindia Targoviste

Pentru jocul Chindia FC Arges ne așteptăm să vedem gazdele în următoarea formulă de joc:

Aioani – Martac, Pițian, Fomba, Dinu –Neguț, Atanase, Dumitrașcu, Rață, Florea – Popa

Mai poate să se salveze FC Argeș?

FC Argeș nu poate surprinde pe multă lume. Ne așteptam să nu poată face față rigorilor Ligii 1, ținând cont de modul cum a promovat, în urma ultimilor meciuri din Liga 2. Acum că se apropie pauza de iarnă, piteștenii au nevoie de mari schimbări în cadrul lotului pentru a reuși să mai  spere la salvare în play-out.

În acest moment, FC Argeș ocupă ultima poziție a clasamentului cu doar 10 puncte acumulate. Startul de sezon i-a găsit cu un moral bun, dar care cu timpul a scăzut.

În meciurile din deplasare din acest sezon FC Argeș nu a  acumulat decât două puncte venite. Nu poți să reziști în Liga 1 dacă nu aduci puncte și de afară.

Ultima victorie a Argeșului în Liga 1 a fost obținută la sfârșitul lunii octombrie, în fața Voluntariului cu scorul de 2-1.

Etapa Liga 1 Posibil Prim 11 pentru FC Argeș

Pentru meciul Chindia FC Arges vom putea vedea echipa piteșteană  în următorul prim 11:

Greab – Leca, Turda, Deslandes, Mușat – Maes, Meza Colli – Drăghici, Palic, Mirică – Malele.

Etapa Liga 1 Chindia FC Argeș Meciuri directe (H2H)

La nivelul Ligii 1 cele două formații nu s-au întâlnit niciodată. Acesta va fi primul duel în care cele două echipe sunt sub aceste nume. Singurele întâlniri directe au avut la nivelul Ligii a 2-a. După acele meciuri nu putem trage o concluzie care să ne facă o părere despre acest joc.

Cote Pariuri pentru Chindia Targoviste FC Arges Liga 1

Daniel Florea, atacantul Chindiei are o cotă de 2.70 pentru a marca cel puțin un gol în acest joc. Cota aceasta este pusă la bătaie de Betano. Credem că trebuie să profiți de ea deoarece Florea este în mare formă.

În Liga 1 se arată destul de multe cartonașe galbene. Astfel că la meciul Chindia FC Arges poți miza pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 1.75 oferită de Unibet online.

Concluzii

Acestea au fost ponturile noastre pentru meciul Chindia FC Argeș. Ne așteptăm la un meci intens, dar și la multe cote câștigătoare. Nu uita că avem multe alte partide interesante analizate pe site. Din cele mai tari campionate din lume, dar și din Liga 1. Nici Campionatul European de handbal nu a fost neglijat. Așa că ai toate motivele să intri zilnic pe site sau să urmărești pagina noastră de Facebook și canalul de Telegram. Pariază zi de zi alături de noi!

Alte ponturi utile:

FC Arges Dinamo Bucuresti
Liga 1
16.05.2021
Stadionul Nicolae Dobrin
universitatea craiova CFR Cluj
Liga 1
15.05.2021
Stadionul Ion Oblemenco
Astra Giurgiu FC Voluntari
Ligue 1
15.05.2021
Stadionul Marin Anastasovici
Chindia fc viitorul
Liga 1
14.05.2021
Stadionul Gloria Buzău
Academica Clinceni fc botosani
Liga 1
14.05.2021
Stadionul Clinceni
rapid bucuresti asu poli
Liga 2
13.05.2021
Baza Sportivă Buftea