vs

Romania vs Irlanda de Nord | Ponturi Pariuri Nations League | 04.09.20

Romania vs Irlanda de Nord înseamnă un nou început. Atât pentru ai noștri, cât și pentru britanici. Vei vedea de ce în rândurile următoare. Într-o competiție parțial oficială, parțial amicală, Rădoi poate testa soluții noi pentru campaniile următoare. Iar meciul cu Irlanda de Nord din Nations League poate fi unul potrivit, atât pentru un debut victorios, cât și pentru niște experimente reușite.

Romania vs Irlanda de Nord, Nations League, 2020

Romania vs Irlanda de Nord   Motivarea Ponturilor

 • România a terminat neînvinsă grupa ei de Nations League. Irlanda de Nord a pierdut, în schimb, toate cele patru meciuri! E drept, într-o grupă cu Austria și Bosnia și Herțegovina.
 • Irlanda de Nord a jucat bine într-o grupă de calificare alături de Germania și Olanda. Și și-a câștigat toate meciurile din grupă jucate „afară”, cu excepția cazului când a întâlnit cele două naționale mai înainte amintite.
 • Ambele echipe vin după înfrângeri la scor în ultimele partide oficiale. România a încasat un 5-0 în Spania, iar nord-irlandezii un 6-1 în Germania. Drept rezultat, ambele echipe vin la acest meci cu selecționeri noi. Culmea, ambii trecuți pe la naționala de tineret!

Ponturi fotbal Nations League Romania-Irlanda de Nord

 • Superbet îți oferă o cotă de 2.22 pentru victoria României. Începe biletul zilei cu asta
 • Poți dezvolta cota de mai sus cu un combo, tot de la Superbet, 1&2+, la o valoare de 2.82
 • Gol Pușcaș, la o cotă de 3.25 oferită de Betano, nu e o idee rea pentru tine. Dacă mizezi că lui îi va aparține și primul gol al partidei, cota crește la 6.40
 • România câștigă la zero – cotă de 3.30 – e o altă soluție pentru biletul tău de la Betano

Forma Irlandei de Nord

Înainte de Romania vs Irlanda de Nord, Green and White Army vine după evoluții oscilante. Și cu un selecționer nou, după ce mandatul de 8 ani s-a încheiat pentru Michael O’Neill. La fel ca România, nord-irlandezii au fost tari cu echipele mici din grupa lor de calificare la Euro. Au bătut tur-retur Estonia și Belarus, dar au acumulat în total 13 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte Germania și Olanda.

O echipă îmbătrânită

Cu o echipă destul de bătrână, în care cei mai valoroși jucători sunt fundașii Evans (Leicester) și Lewis (Norwich), nici nord-irlandezii nu visează la mari realizări în viitorul apropiat. Iar concentrarea lor principală va fi pe barajul pentru Euro cu Bosnia, de luna viitoare.

Miza pe forță

Jocul va fi bazat tot pe fazele fixe, în cel mai pur stil britanic. Irlanda de Nord nu are jucători care să impună ritmul jocului, dar poate depăși România la capitolul fizic. De aceea Mirel Rădoi va trebui să trimită în teren cei mai proaspeți și mai bine făcuți fotbaliști pe care-i are.

Prim 11 Posibil pentru nord-irlandezi

Este de așteptat ca noul selecționer Ian Baraclough să-și impună ideile de joc, și anume un sistem 4-3-3 mai ofensiv, dar și oameni noi în primul 11. O echipă de start ar putea arăta așa:

Peackock-Farrel  –  Smith, Cathcart, Evans, Lewis – Saville, McNair, Davis –  Whyte, Magennis, James

Forma „tricolorilor” înainte de Romania vs Irlanda de Nord

Suntem tari cu cei mici. Și în amicale. Cam ca nord-irlandezii, așa. Dar când a trebuit să dăm dovezi la lume, ne-am împotmolit. Puteam învinge Norvegia acasă, dar am luat gol pe final. Iar meciul decisiv cu Suedia ne-a prins total nepregătiți. Dușul rece cu Spania nu a venit decât ca o confirmare a faptului că mai avem mult de lucru.

Și la fel ca Irlanda de Nord suntem mai mult cu gândul la barajul pentru Euro. Islanda și apoi una dintre Bulgaria și Ungaria. Ambele meciuri ar fi în deplasare. Nu că ar conta asta prea mult acum, când terenul propriu nu prea constituie vreun avantaj.

De-am juca numai cu astea mici…

În ultima grupă de calificare din care am făcut parte am strâns 14 puncte. Din care, însă, patru victorii cu liliputanele Malta și Insulele Feroe. Câte un punct din meciurile cu Norvegia și asta a fost zestrea noastră.

Noul selecționer nu a adus multe nume noi. Nici nu prea avea cum să o facă, având în vedere că puștii senzaționali de la turneul final de tineret nu prea au confirmat. Am discutat despre perspectivele din jurul debutului lui Rădoi într-un articol recent.

Romania vs Irlanda de Nord – Posibil prim 11 pentru ai noștri

Așa ar putea arăta echipa noastră de start pentru meciul Romania vs Irlanda de Nord:

Tătărușanu – Hanca, Nedelcearu, Chiricheș, Bancu – Hagi, Stanciu, Cicâldău – Deac, Pușcaș, Coman. 

Posibil aici ca Mirel Rădoi să joace chiar și un 3-5-2, caz în care din schemă ar sări Hagi și ar intra Toșca.

Romania vs Irlanda de Nord H2H (Meciuri Directe)

Cinci meciuri s-au jucat între cele două reprezentative. În preliminariile pentru Mondialul din 1986, Irlanda de Nord a învins de două ori, cu 3-2 acasă și cu 1-0 în deplasare.

 Raportul întâlnirilor directe Romania vs Irlanda de Nord s-a echilibrat prin victoriile din 2006 (2-0, amical disputat în SUA) și 2014 (tot 2-0, în calificările pentru Euro 2016).

Balanța nu s-a înclinat nici după ultima întâlnire directă, un 0-0 înregistrat în 2015, pe terenul trupei insulare.

Statistici Interesante pentru acest meci

 • Irlanda de Nord nu a fost implicată în vreun egal cu goluri în 40 de meciuri jucate din martie 2016 și până acum. Au fost în schimb 6 rezultate de 0-0 în acest interval.
 • Statistica relevă un amănunt foarte interesant. Din 2010 încoace, România începe mai mereu cu dreptul pe teren propriu în campaniile în care este implicată. În tot acest timp, au fost înregistrate 6 victorii și 3 egaluri în primele meciuri jucate „acasă” de România.
 • În ultimele 10 meciuri de calificare în care România a evoluat, de nu mai puțin de 8 ori cine a înscris prima a câștigat.
 • George Pușcaș a fost primul marcator pentru România în patru din ultimele șapte partide de calificare jucate de „tricolori”.

Cote ale Caselor de Pariuri pentru Romania vs Irlanda de Nord

 • NetBet îți propune o cotă de 2.05 pentru gol marcat până în minutul 30. De ce nu?
 • Faci lejer o cotă de 2.17 la Unibet din combo-ul peste 8,5 cornere și peste 3,5 cartonașe
 • Baumbet vine cu o cotă de 3.30 pentru comboul 1 și GG-NU

Cota bombă pentru Romania vs Irlanda de Nord

 • 888 sport îți dă cotă 4 pentru o pasă de gol reușită de Nicolae Stanciu. Și tot de acolo o cotă de 7.50 pentru comboul: România câștigă, România are mai multe cornere și Irlanda de Nord primește mai multe cartonașe

Fii informat, fii inspirat! Pariuri online de top alături de echipa BETuri!

Alte ponturi utile:

italia elvetia
EURO 2020
16.06.2021
Stadio Olimpico
turcia tara galilor
EURO 2020
16.06.2021
Olympic Stadium Baku
finlanda rusia
EURO 2020
16.06.2021
Gazprom Arena
franta germania
EURO 2020
15.06.2021
Allianz Arena, Munchen
ungaria portugalia
EURO 2020
15.06.2021
Ferenc Puskas Arena
polonia slovacia
EURO 2020
14.06.2021
Gazprom Arena