vs

Malta vs Romania | Ponturi Pariuri Calificări U21 | 08.09.2020

Malta vs Romania gasește trupa antrenată de Adrian Mutu într-un moment foarte bun. Nu numai că România s-a impus în Finlanda (3-1), dar a primit vești bune din Danemarca, acolo unde liderul grupei s-a încurcat cu Ucraina (1-1).

Astfel, ecartul de puncte s-a redus la doar trei puncte între cele două naționale din fruntea acestei grupe de calificare la Europeanul de Tineret. Nici nu credem că va fi nevoie de o altă motivație suplimentară pentru băieții noștri, alta decât aceea că o victorie, și încă una la scor, este obligatorie în Malta.

Să vedem ce ponturi găsim pentru biletul tău la acest meci. Nu uita că pe pagina Biletul Zilei găsești ponturi proaspete și pentru meciurile din Liga Națiunilor!

Ponturi Fotbal – Malta vs Romania

Nu sunt multe elemente de statistică pentru acest meci, deci vom sări direct la ponturi:

  • Betano îți oferă cota de 1.62 pentru ca România să conducă la pauză și la final. Pare o cotă destul de mare și de sigură, nu-i așa?.
  • Pentru că victoria României pusă simplu nu are o cotă de băgat în seamă, am găsit pentru tine soluția de la Betano. Comboul Victorie România + peste 2,5 goluri îți aduce o cotă de 1.70.
  • Scapă de griji încă de la pauză! Ai cotă de 1.57 de la Superbet pentru ca România să conducă după primul act.
  • Și tot de la Superbet mai ai o cotă pe care o poți încerca: 1.87 pentru ca tricolorii să marcheze peste 2,5 goluri în Malta vs Romania.

Forma echipei malteze

Ca orice echipă liliputană, Malta încasează destul de multe goluri și la acest nivel de vârstă. Maltezii au luat cinci goluri în Danemarca (1-5) și câte patru în Finlanda și Ucraina (0-4, ambele). În ultimul meci jucat, acum câteva zile, Malta a pierdut acasă cu Irlanda de Nord, scor 0-2. Asta după ce în turul cu britanicii au reușit să scoată un egal de aur, 0-0.

Avem de-a face, așadar, cu o formație care a reușit un singur gol în aceste preliminare, primind în schimb nu mai puțin de 15! Și asta înainte de a juca împotriva României.

De altfel, la U21, victoriile Maltei se numără pe degete în ultimii ani. Un 2-1 cu Ungaria, în 2018 și două succese, legate, cu Letonia și Moldova în 2016. Încă una în deplasare cu Letonia, în 2015 și una cu Lichtenstein, în 2012 și cam gata numărătoarea pentru ultimii 10 ani.

Prim 11 posibil pentru Malta

De dragul informației, iată cum ar putea arăta formația gazdă din Malta vs Romania : Vella – Borg, Shaw, Pulis, Grech – Grima, Guillaumier (c), Zerafa, Beerman – Brincat, Portelli. Nu sunt nume pe care să le cunoști, nici nu ai avea cum, mai toți joacă în campionatul intern.

Malta vs Romania – Forma tricolorilor

Am vorbit despre asta și în analiza meciului trecut, cel câștigat cu Finlanda, că România și-a găsit cadența după eșecul din prima rundă, cu Danemarca. Și acolo, se putea scoate un egal care ne-ar fi sporit și mai mult șansele de calificare la Euro, dar Florinel Coman a irosit un penalty. Totuși, mai mult doare egalul scos în deplasare cu Irlanda de Nord.

Dar mai sunt meciuri la dispoziție în care trupa condusă acum de Adrian Mutu poate recupera diferența de puncte față de Danemarca. Sau dacă nu, România trebuie să adune puncte suficiente pentru accesul direct de pe locul al doilea, cele mai bune 5 formații clasate astfel urmând a prinde biletele de Euro fără baraj.

Probabil că va fi o victorie ușoară a României, nu neapărat la multe goluri distanță. Marcatori în partida cu Finlanda, Darius Olaru și Valentin Mihăilă ar putea fi gurile noastre de foc și pentru meciul de pe MFA Centenary Stadium. Deși nu ar fi exclus ca în meciul acesta să iasă la rampă Dennis Man. Sau poate alți jucători care vor primi debutul cu această ocazie.

Pentru a-și ține jucătorii în gardă, Adrian Mutu a declarat pentru FRF înainte de Malta vs Romania:

„Niciun meci nu este câștigat dinainte. Rămânem concentrați și pregătim cu seriozitate meciul de marți seara. Vor fi câteva schimbări în formula de start, e normal, dar eu am încredere în toți băieții mei.”.

Posibil prim 11 pentru România

Probabil vor fi 3-4 schimbări în formula noastră de start, plus alți debutanți sau cvasi-debutanți care vor intra pe parcurs. Iată un prim 11 posibil pentru echipa noastră în Malta vs Romania : Vlad – Rațiu, Chindriș, Ghiță, Boboc – Olaru, Moruțan, Marin – Man, Ganea, Mățan

Malta vs Romania H2H (Meciuri Directe)

Au fost două întâlniri directe între cele două țări la acest nivel. În mod evident, România le-a câștigat pe amândouă, în 2007. A fost 1-0 în deplasare pentru ai noștri, care s-au distrat apoi pe teren propriu, obținând o victorie cu 4-0. Cum și la nivel de seniori lucrurile stau tot în genul acesta, ne putem așepta la un succes la un scor rezonabil din partea alor noștri în Romania vs Malta , cel mai probabil și fără gol primit, dacă apărarea își face datoria.

Malta vs Romania – Cote ale caselor de pariuri

  • Maxbet îți oferă o cotă de nerefuzat: 1.85 pentru o victorie a României fără gol primit. Pare una dintre cele mai accesibile cote ale zilei!
  • Tot de la Maxbet mai vine o cotă pe care poți miza cu multă încredre: un succes al României la un handicap de -1 este cotat la o valoare de 1.60. Cota sare la 2.50 dacă mărești handicapul la -2
  • Încercăm și niște scoruri corecte? Sportingbet îți dă cota de 5.75 pentru o victorie a României cu 2-0, respectiv una de 7 pentru un succes cu 3-0 al „tricolorilor”.
  • De ce nu ar câștiga ai noștri ambele reprize? Ai cotă de 2.20 pentru asta la Sportingbet.

Concluzii

Sper că ai găsit și astăzi inspirația necesară pentru biletul tău. Nu uita că postăm zi de zi ponturi bune din fotbal, dar și din tenis. Nici celelalte sporturi nu le vom neglija, când vor fi meciuri tari din NBA sau MMA. Începe să pariezi alături de noi și nu ve regreta. Echipa BETuri va fi mereu alături de tine!