BLAST Premier World Final 2021
15.12.2021
Vitality
Astralis
vitality
vs
astralis
Peste 25.5 runde pe Harta 1
1.53
17:30 - Twitch

Team Vitality VS Astralis – BLAST Premier World Final 2021

Alexandru Lupu
14 decembrie 2021

Scena de eSports a titlului CSGO este una foarte dinamică și interesantă și vă prezintă de această dată partida dintre Vitality VS Astralis. Astfel, avem parte de o mulțime de partide spectaculoase, ce ne oferă cote excelente. Echipa de la beturi.ro vă oferă cele mai bune analize pentru aceste partide de eSports.

BLAST Premier World Final 2021 desfășura în perioada 14-19 Decembrie, iar partidele se vor juca în BestOf3. Cât despre marea finală, aceasta va avea tot maximum 3 hărți de joc. Evenimentul începe cu o serie de Opening Round. Apoi, în funcție de rezultate, echipele vor ajunge în Upper sau Lower Bracket.

Evenimentul este unul dintre cele mai importante evenimente din scena de eSports. Organizatorii oferă un fond de premiere în valoare de 1 milion de euro. Prima echipa va pleca acasă cu 500.000 și trofeu. Cât despre cea de a doua finalistă, organizația va obține 250.000 de euro. Restul baniilor se vor duce către restul echipelor, în funcție de clasare.

Cum se va desfășura sistemul BLAST Premier World Final 2021

Upper semi-finals sunt urmate de Upper Final, în timp ce echipa din Lower Bracket va trebui să dispute un meci în plus pentru a ajunge în marea finală. Pentru acest turneu, organizatorii vor folosi cele mai apreciate și populare hărți de Counter Strike Global Offensive.

Turneul se va desfășura în perioada 14-19 Decembrie, iar partidele se vor juca în BestOf3. Cât despre marea finală, aceasta va avea tot maximum 3 hărți de joc. Evenimentul începe cu o serie de Opening Round. Apoi, în funcție de rezultate, echipele vor ajunge în Upper sau Lower Bracket.

Cote & Ponturi pariuri Vitality VS Astralis

Am ajuns și la secțiunea de predicții pariuri Vitality VS Astralis. Aici, îți vom prezenta cele mai bune cote oferite de Maxbet. De asemenea, vei avea la dispoziție și cele mai bune ponturi pariuri Vitality VS Astralis. Partida se anunță una foarte echilibrată și spectaculoasă.

  • Pentru o victorie în meci, Vitality primește o cotă de 1.53 de la Maxbet. Astralis are o cotă de 2.45 pentru o victorie în meciul de meciuri după-amiază. Astfel, echipa gazdă pleacă cu prima șansă. Astfel, bineînțeles, cel puțin din analiza caselor de pariuri.
  • Total Runde pe Harta 1 vine cu o mulțime de opțiuni de pariuri pentru cote pariuri Vitality VS Astralis. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.53, respectiv 1.83. De asemenea, pariul Peste 27.5 Runde pe Harta 1 vine la Maxbet într-o cotă de 2.23.
  • De asemenea, la acest operator vom găsi și alte pariuri interesante. Peste 2,5 Hărți vine într-o cotă de 2.01. De asemenea, puteți paria pe Câștigător de Hartă, Handicap Runde și multe alte tipuri de pariuri.
  • Pentru ponturi pariuri Vitality VS Astralis încep cu un pariu destul de bun. Este vorba despre Peste 25,5 Runde pe Harta 1, pariu ce vine într-o cotă de 1.53. Astfel, fiecare echipă este nevoită să obțină minimum 10 runde pentru un pariu câștigor. Având un stil de joc similar, acestă cotă are șanse mari.
  • Un pariu de cotă 2+ este Peste 2,5 Hărți în meci. O partidă echilibrată, ce se va întinde pe 3 hărți, ne va oferi o cotă exclentă de la Maxbet. De asemenea, dacă echipa favorită joacă în acest meci, puteți plasa un pariu direct pe victoria organizației.

Statistici echipe Vitality VS Astralis BLAST Premier World Final 2021

Am ajuns și la categoria de statistici. Aici vom lua la „puricat” fiecare organizație în parte și vom discuta despre forma actuală. Cum am menționat și mai sus, ambele organizații au un stil de joc similar și au un line-up puternic și cu experiență de joc.

Vitality se clasează în acest moment pe locul 2 la nivel mondial. Organizația este într-o formă excelentă și pare că poate trece fără probleme de orice echipă de CSGO. Totuși, la acest turneu vor participa doar organizații de renume, deci posibil să își întalnească „nașul”. În ultimele trei luni de CSGO, Vitality are un winrate de 71% și vine după trei victorii consecutive.

După ce turneul PGL Major Stockholm 2021 a fost un eșec, echipa reușind abia locul 5-8, Vitality și-a revenit. La turneul BLAST Premier Fall Final 2021 echipa a ajuns până în ultima etapă, obținând însă doar locul 2. Apoi, IEM Winter 2021 a venit cu câștigarea trofeului, Vitality pierzând 1 singur meci din toate disputate.

Astralis se află pe locul 9 în clasamentul general HTLV și are un winrate de 55% înainte de partida Vitality VS Astralis. Fiind considerată în ultimii ani drept cea mai bună echipă din lume, Astralis încearcă să revină în forma bună din perioada trecută. După niște schimbări de lineup, organizația a arătat un stil de joc ofensiv.

La turneul PGL Major Stockholm, Astralis a plecat acasă după ce a obținut o singură victorie din cele 4 meciuri disputate. Apoi, a urmat BLAST Premier Fall Final 2021. La acest turneu, organizația s-a clasat pe poziția a 3-a, după ce a reușit multe meciuri foarte bune. IEM Winter 2021 nu a fost deloc un eveniment bun pentru echipă. Astralis a pierdut două meciuri din trei disputate și a fost trimisă acasă foarte rapid din turneu.

Concluzii

Partida desfășurată între Vitality VS Astralis este un adevărat spectacol de Counter Strike Global Offensive. Ambele organizații au un stil de joc ofensiv, iar acest turneu reprezintă o prioritate pentru echipe. Astfel, toți jucătorii vor da tot ce au mai bun pentru a obține un loc cât mai sus în clasamentul final BLAST Premier World Final 2021.

Mai sus ți-am prezentat mai multe tipuri de pariuri, în cote diferite de la Maxbet. Cel mai bun tip de pariu este, însă, Peste 25,5 Runde pe Harta 1, care vine într-o cotă de 1.53. Astfel, dacă ambele echipe vor obține cel puțin 10 runde pe prima harta, pariul va fi unul câștigător.

Nu uita că ne găsești și pe Facebook și Telegram BETuri unde echipa noastră îți prezintă mai multe cote și ponturi pariuri pentru biletele tale!

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

cs dinamo rk zagreb
EHF Champions League
08.12.2022
Sala Polivalentă
Real Madrid as monaco basket
Euroliga
08.12.2022
WiZink Center
CS Mioveni UTA
Cupa României
08.12.2022
Stadionul Mioveni
ferencvaros csm bucuresti
EHF Champions League
10.12.2022
Elek Gyula Arena Budapesta
bryce mitchell ilia topuria
UFC
11.12.2022
UFC 282
jan blachowicz magomed ankalaev
UFC
11.12.2022
UFC 282