PGL Major Stockholm
26.10.2021
Team Spirit
FaZe Clan
team spirit
vs
faze clan
Peste 25.5 Runde pe Harta 1
1.53
11:00 - Twitch

Team Spirit VS FaZe – Ponturi Pariuri PGL Major Stockholm

Alexandru Lupu
25 octombrie 2021

Salutare! Bine ai venit pe beturi.ro, locul unde primește cele mai bune analize sportive atât din competițiile clasice, cât și din eSports. Astăzi vom discuta despre o partidă disputată în cadrul turneului PGL Major Stockholm. Echipele Team Spirit VS FaZe își vor disputa meciul într-un sistem de BestOf1. Partida va fi transmisă, în direct, pe Twitch TV.

Evenimentele din scena de eSports nu au lipsit mai deloc. Iar titlul Counter Strike Global Offensive a avut o mulțime de turnee interesante de-a lungul acestui an. De la numărul mare de fani, sponsori și echipe, toți acești factori au reușit să crească scena de eSports a jocului. Turneul PGL Major Stockholm reprezintă cel mai important eveniment al anului. Toate echipele sunt pregătite să se lupte pentru marele premiu.

Eveniment cu premii în valoare de 2 milioane de dolari

Turneul PGL Major Stockholm le va oferi echipelor un fond de premiere în valoare de 2 milioane de dolari. Astfel devine cel mai bine plătit turneu de CSGO. Echipa clasată pe prima poziție la finalul competiției va obține suma de 1 milion de euro. Locul secund va fi recompensat cu 300.000 de euro. Locurile 3 și 4 vor obține 140.000 de mii de euro, în timp ce restul baniilor se vor duce la restul echipelor.

La turneul PGL Major Stockholm vor participa un număr total de 16 echipe, însă numai opt echipe sunt momentan înscrise. Restul de 8 se vor califica prin sesiunea de Challengers, iar meciurile vor începe într-un sistem de BestOf1. Astfel, prima etapa a evenimentului se va desfășura în perioada 26 – 29 octombrie. Harta va fi aleasă, automat, de către joc. Dar până la ponturi eSports pentru Team Spirit vs FaZe, să vedem unele detalii importante despre competiție.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an de CSGO

Evenimentul Major se va desfășura în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, iar toate meciurile se vor transmite în direct. Cele mai bune organizații din lume vor participa la acest eveniment, iar partidele se vor disputa în sisteme de BestOf1 și BestOf3. Grupele vor începe în Swiss BestOf1 și vor continua cu Progression & Elimination în sistemul de BestOf3. Apoi, echipele vor avansa în etapa de Play-offs. Acolo unde toate meciurile se vor juca strict în BestOf3. Fiecare organizație va avea dreptul de a își alege mapa preferată.

Cote pariuri Team Spirit VS FaZe de la Betano

Datorită faptului că ambele organizații au un stil de joc foarte ofensiv și interesant, partida se anunță una foarte echilibrată. Astfel, beturi.ro îți va prezenta cele mai bune cote de la Betano.

  • Team Spirit primește o cotă de 2.30 în cazul unei victorii, în timp ce FaZe este favorita evenimentului, cu o cotă de 1.57 la Betano Pariuri. Totuși, forma ambelor echipe este una bună. Deci va fi greu de ales o echipă anume, în special cu sistemul BestOf1.
  • Unul dintre cele mai iubite pariuri de noi, Total Runde pe Harta 1, vine cu o mulțime de cote excelente pentru cote pariuri Team Spirit VS FaZe. Peste 23,5 Runde pe Harta 1 are o cotă de 1.25, în timp ce Peste 24,5 Runde pe Harta 1 a primit de la Betano o cotă de 1.36. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.53, respectiv 1.57.
  • Pentru cote pariuri Team Spirit VS FaZe, cei de la Betano ne oferă o mulțime de opțiuni și pentru pariul Handicap Runde pe Harta 1. De asemenea, putem alege și câștigătorul rundei de pistoale în prima rundă a meciului.

Predicții pariuri Team Spirit VS FaZe

Fiind o partidă ce se va desfășura exclusiv într-un sistem de BestOf1, opțiunile de pariere sunt destul de puține. Totuși, noi îți vom prezenta două pariuri excelente pentru ponturi pariuri Team Spirit VS FaZe.

  • Primul tip de pariu pe care ți-l vom prezenta este Peste 25.5 Runde pe Harta 1, pariu ce vine într-o cotă excelentă de 1.53. Indiferent de echipa care va câștiga meciul, dacă ambele organizații vor obține cel puțin 10 runde pe Harta 1, pariul va fi unul câștigător. Astfel, o partida echilibrată disputată între cele două echipe ne va aduce un pariu câștigător.
  • FaZe este o echipă foarte experiementată în scena de CSGO și pleacă cu prima șansă. Betano ne oferă o cotă de 1.57 pentru o potențială victorie a celor de la FaZe, iar pariul este unul destul de bun.

Statistici echipe Team Spirit VS FaZe

Team Spirit este una dintre cele mai experimentate echipe din regiunea CIS, organizația reușind foarte multe rezultate bune împotriva unor echipe de top. În prezent, Team Spirit se află pe locul 20 în clasamentul general HLTV, echipa având o rată de câștiguri de 50%. Ultimul eveniment la care organizația a participat a fost IEM Fall 2021 CIS, acolo unde s-a clasat pe locul al 5-lea.

FaZe ocupă poziția a 8-a în clasamentul general HLTV, organizația reușind un winrate de 63% în ultimele meciuri disputate în scena de eSports. Ultimul turneul la care FaZe a participat a fost IEM Fall 2021 Europe, acolo unde organizația a obținut locul 9. Totuși, echipa rămâne una foarte ofensivă și experimentată. Ce va fi deci în meciul Team Spirit vs FaZe?

Concluzii

Pentru ponturi pariuri Team Spirit VS FaZe îți recomandăm să alegi o variantă de Runde disputate pe Harta 1, partida anunțându-se una extrem de spectaculoasă și echilibrată. Mai sus vei găsi atât cele mai bune cote de la Betano, cât și cele mai bune ponturi pariuri. Dacă eSports nu este domeniul tău, găsești pe site, dar și pe Facebook sau Telegram, ponturi pariuri pentru cele mai tari meciuri de fotbal din Europa și nu numai!

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

Farul Constanta Oțelul Galați
Superliga
24.02.2024
Stadionul Farul
al hilal sepahan
AFC Champions League
22.02.2024
Kingdom Arena
Leeds United Leicester
Championship
23.02.2024
Elland Road
al ittihad navbahor namangan
AFC Champions League
22.02.2024
King Abdullah Sports City
marseille sahtior donetk
Europa League
22.02.2024
Stade Velodrome
sorana cirstea donna vekic
WTA
21.02.2024
Dubai