ESL Pro League
31.08.2021
NAVI
FaZe Clan
navi
vs
faze clan
Peste 24.5 Runde pe Harta 1
1.41
21:00 - Youtube, Twitch

Natus Vincere VS FaZe – Ponturi pariuri eSports – 31.08.2021

Alexandru Lupu
30 august 2021
1/5 - (2 votes)

Salutare și bine te-am regăsit pe BETuri.ro. Aici te așteaptă cele mai interesante analize și ponturi pentru meciurile disputate în scenă de eSports. Îți vom prezența atât cote cât statistici despre echipe. Apoi vom alege cele mai potrivite pariuri pentru dispută NaVi vs FaZe din cadrul ESL Pro League 14. Meciul se va dispută în dată de 31 August și poate fi urmărit live pe Twitch.

Turneul ESL Pro League 14 este cel mai mare turneu organizat după pauza de vară. Cele 24 echipe se luptă pentru fondul de premii de 750.000 dolar. Fiecare echipă în parte va primi un bonus de 5.000 dolari pentru fiecare victorie din etapa grupelor. Spre deosebire de edițiile precedente, ESL Pro League 14 se va desfășura online, datorită restricțiilor de călătorie cauzate de COVID.

Pe lângă fondul de premiere de 750.000 dolari, echipele sunt puternic motivate și de punctele ce vor putea fi acumulate pentru ESL Pro Tour și BLAST Premier 2021, puncte ce vor fi alocate în baza clasamentului final. Echipa ce va câștigă ESL Pro League 14 își va mări recordul de titlu pentru cursa de 1 milion de dolari din cadrul Intel Grand Slam sezonul 3 și își va asigura biletul pentru finală mondială BLAST Premier 2021. Echipa ce se va clasa pe locul 2 va obține 60.000 dolari, locurile 3 si 4 vor obține 30.000 dolari. Dar haide să vezi avancronica BETuri pentru disputa NaVi vs FaZe!

Formatul grupelor și perioada când meciurile vor fi disputate

  • Grupa A: Astralis, Heroic, Team Vitality, Team Spirit și Bad News Bear. (16-20 august). În fruntea grupei A se află cei de la Heroic. Aceștia au acumulat un total de 15 puncte cu 5 victorii și 0 înfrângeri. Pe locul 2 se află Team Vitality cu 12 puncte, 4 victorii și 1 înfrângere. Pe locul al treilea se găsesc cei de la ENCE cu 9 puncte, 3 victorii și 2 înfrângeri.
  • Grupa B: OG, Complexity, forZe, Virtus.pro, SINNERS Esports și G2 Esports (21-26 august). În fruntea clasamentului se află cei de la OG cu 15 puncte, 5 victorii și 0 înfrângeri. Surprinzător, locul 2 este ocupat de forZe, echipa înlocuitoare pentru Renegades, aceștia au 12 puncte, 4 victorii și 1 înfrângere. Pe locul 3 îi avem pe cei de la Complexity cu 9 puncte, 3 victorii și 2 înfrângeri.
  • Grupa C: BIG, Evil Geniuses, FaZe Clan, Fnatic, Natus Vincere și mousesports. În fruntea grupei C se află 2 echipe cu statistici similare, NaVi și FaZe Clan, ambele dețin 6 puncte și au 2 victorii – 0 înfrângeri.
  • Grupa D: Entropiq, Furia Esports, Gambit Esports, Ninjas in Pyjamas, Team Liquid și Team oNe eSports intră în componența ei. Pentru grupa D niciun meci nu a fost disputat până în prezent. Primul meci disputat va fi pe 1 Septembrie, Gambit vs Team One.

Play-In-ul și Play-Off-urile vor avea loc în prima jumătate a lunii Septembrie, iar finalele vor fi disputate pe 12 Septembrie. Echipa ce va ocupa primul loc din fiecare grupă va avansa direct în sferturile de finală.

Toate meciurile pot fi vizionate live pe canalele oficiale de Twitch și YouTube ale organizatorilor ESL Pro League. Dar să vedem ce opțiuni de pariuri eSports am găsit pentru tine pentru duelul NaVi vs FaZe!

Ponturi eSports NaVi VS FaZe – ESL Pro League

Posibilitățile de pariere sunt numeroase pentru duelul dintre cele două echipe:

  • Analizând cotele ambelor echipa în cazul unei victorii, ne dăm seama de faptul că cei de la Natus Vincere sunt în mod clar echipa favorită. FaZe are o cota de 2.80 la MaxBet Pariuri în cazul unei victorii. NaVi are o cota de doar 1.37. Ar mege așadar plasată victoria celor de la NaVi pe un bilet de siguranță.
  • Rundă Peste / Sub pe toate hărțile 1 și 2 este una dintre cele mai bune opțiuni de pariere pentru meciul NaVi vs FaZe. Ambele echipe ocupă primele 2 poziții din clasament și dețin 6 puncte din 2 victorii. Așadar, un meci cu multe runde este foarte probabil, in special datorită stilului de joc ofensiv al echipelor. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 primește o cotă de 1.58, în timp ce peste 26.5 pe Harta 1 are o cotă de 1.85. Cotele sunt destul de similiare și pentru Harta 2. Handicap Hărți sau Runde se află de asemenea în oferta de pariere a celor de la Maxbet.
  • Dacă aveți încredere deplină în NaVi pentru acest meci, există și posibilitatea de a opta pentru Scor corect, Tot Meciul, unde NaVi are o cota de 2.31 în cazul unei victorii de 2-0, respectiv o cota de 3.10 pentru 2-1 în favoarea NaVi. Așadar, toate cotele de la Maxbet Sport sunt în favoarea echipei gazdă în disputa NaVi vs FaZe!

Predicții pariuri esports NaVi VS FaZe – CS Go

Pentru ponturi pariuri NaVi VS FaZe îți vom pune la dispoziție trei tipuri diferite de pariuri. Bineînțeles, fiecare vine într-o cotă diferită și are șanse diferite de câștig:

  • Primul pariu eSports propus de BETuri.ro este Peste 24.5 Runde pe Harta 1, care vine într-o cotă de 1.41. Ambele echipe trec printr-o formă excelentă și au demonstrat valoarea ofensivă pe care o au.
  • Al doilea pont eSports pentru NaVi VS FaZe este victoria echipei gazdă, care vine într-o cotă de 1.35. Deși FaZe este de asemenea o echipă puternică, NaVi este numărul 1 mondial și a reușit o mulțime de performanțe în ultima vreme. Deși partida se anunță una echilibrată și plină de spectacol, noi suntem de părere că organizația din CIS va reuși să se impună și să câștige grupa C.
  • Cea mai mare cotă vine din pariul Peste 2.5 Hărți în meci, care ne oferă o cotă excelentă de 2.08. Pentru a fi câștigător acest tip de pariu, este necesar ca ambele echipe să câștige minimum câte o hartă. Acest lucru nu este deloc greu, în special datorită faptului că partida se va disputa în sistemul de BestOf3 și le va oferi ambelor echipe șansa de a-și alege câte o mapă preferată. Așadar, este necesar ca partida să ajungă în mapa finală și decisivă.

Ai destule opțiuni la capitolul ponturi eSports pentru meciul NaVi vs FaZe. Să fii inspirat și câștigător!

Statistici echipe NaVi VS FaZe – ESL Pro League Season 14

De 21 săptămâni, Natus Vincere ocupă locul 1 mondial în clasamentul HLTV. Rușii u o rată de câștig (WinRate) de 81% și vin cu 9 victorii la rând. În ultimele 2 meciuri disputate, NaVi a reușit să se impună în față celor de la mousesports și fnatic. Ei au câștigat ambele meciuri cu 2-0, fără a fi nevoiți să întindă disputa până pe Harta 3. Aleksander ‘s1mple’ Kostyliev și Denis ‘electronic’ Sharipov au rămas cei mai valoroși jucători de la NaVi. Aceștia au cele mai bune statistici din toată echipa din ultimele 2 meciuri disputate.

FaZe nu sunt cu mult mai prejos decât adversarii lor de la NaVi. Aceștia ocupă locul 4 în clasamentul mondial HLTV și au o rată de succes (WinRate) de 60.0%. Însă, spre deosebire de NaVi, chiar dacă cei de la FaZe au reușit să se impună în cele 2 meciuri din grupa împotriva celor de la mousesports și Evil Geniuses, nu au reușit să se impună la fel de mult că adversarii lor de la NaVi, ajungând în ambele meciuri până pe Harta 3. Așadar, ce variantă de pariere vei alege pentru disputa NaVi vs FaZe?

Concluzii

În concluzie, după o amplă analiză realizată de BETuri.ro, partida disputată între NaVi VS FaZe se anunță una foarte disputată, unde ambele echipe vor oferi ce au mai bun. Duelul este unul de top 5 HLTV, iar acest turneu reprezintă un obiectiv principal pentru ambele organizații. Ți-am oferit trei tipuri diferite de pariuri și cote din care să alegi și să plasezi un bilet câștigător. Nu uita că am analizat pentru tine și meciul Cîrstea – Kudermetova, de la US Open. Spor la pariuri inspirate alături de noi!

Alte ponturi utile:

rennes lens
Ligue 1
01.04.2023
Roazhon Park
ratiopharm ulm u bt cluj
Eurocup
29.03.2023
Ratiopharm Arena
Cadiz Sevilla
La Liga
01.04.2023
Estadio Nuevo Mirandilla
Oțelul Galați csa steaua
Liga 2
30.03.2023
Stadionul Oțelul
cremonese Atalanta
Serie A
01.04.2023
Stadio Giovanni Zini
auxerre troyes
Ligue 1
01.04.2023
Stade de l’Abbe-Deschamps