BLAST Premier World Final 2021
14.12.2021
Gambit
Heroic
gambit
vs
heroic
Peste 24.5 runde pe Harta 2
1.40
20:30 - Twitch

Gambit vs Heroic – BLAST Premier World Final 2021

Alexandru Lupu
13 decembrie 2021

Turneele de Counter Strike Global Offensive ne oferă o mulțime de meciuri de calitate. Noi, echipa de la BETuri.ro, îți oferim cele mai bune cote și ponturi pariuri pentru eSports. Astăzi vom discuta despre partida disputată între Gambit VS Heroic. Meciul se va juca în cadrul turneului BLAST Premier World Final 2021.

BLAST Premier World Final 2021 este un turneu important și apreciat de către gamerii. Organizatorii oferă un fond de premiere în valoare de 1 milion de euro. Prima echipa va pleca acasă cu 500.000 de euro, în timp ce locul secund va obține 250.000. Pe lângă premiile în bani, echipele vor acumula și puncte pentru clasamentul HLTV. Cât despre restul fondului, acesta se va împărți între echipe, în funcție de rezultat.

BETuri a analizat special pentru tine și partidele NaVi vs Team Liquid și Team Vitality vs Astralis, disponibile pe site!

Ce echipe participă la BLAST Premier World Final 2021

 • NaVi
 • Team Vitality
 • G2
 • Gambit
 • Heroic
 • NiP
 • Astralis
 • Team Liquid

Ce ne oferă turneul BLAST Premier World Final 2021

Turneul se va desfășura în perioada 14-19 Decembrie, iar partidele se vor juca în BestOf3. Cât despre marea finală, aceasta va avea tot maximum 3 hărți de joc. Evenimentul începe cu o serie de Opening Round. Apoi, în funcție de rezultate, echipele vor ajunge în Upper sau Lower Bracket.

Upper semi-finals sunt urmate de Upper Final, în timp ce echipa din Lower Bracket va trebui să dispute un meci în plus pentru a ajunge în marea finală. Pentru acest turneu, organizatorii vor folosi cele mai apreciate și populare hărți de Counter Strike Global Offensive.

Cote & Ponturi pariuri Gambit VS Heroic

Este timpul să discutăm despre predicții pariuri Gambit VS Heroic. Pentru această partidă, avem o mulțime de tipuri interesante de pariuri. Astfe, cote pariuri Gambit VS Heroic vor veni de la cei de la Maxbet, care oferă foarte multe pariuri bune.

 • Pentru o victorie în aceast meci de eSports, Gambit are o cotă de 1.58, devenind astfel favorită. Adversarii de la Heroic au primit de la Maxbet o cotă de 2.37. Deși cotele sunt destul de diferite, ambele organizații au un stil de joc foarte echilibrat și puternic.
 • Total Runde pe Harta 1 ne oferă mule opțiuni pentru cote pariuri Gambit VS Heroic. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.57, respectiv 1.87. De asemenea, pariul Peste 27.5 Runde pe Harta 1 la Maxbet are o cotă de 2.22. Astfel, o partidă cu multe runde, ne poate oferi multe cote câștigătoare.
 • Pe Maxbet vom găsi și alte tipuri de pariuri pe care noi le găsim interesante. Spre exemplu, pariul Peste 2,5 Hărți în meci are o cotă excelentă de 2.00. Mai găsim și alte cote pariuri Gambit VS Heroic. Puteți plasa pariuri pe Câștigător de Hartă, Handicap Runde, Scor Corect și multe altele.
 • Pentru ponturi pariuri Gambit VS Heroic îți voi prezenta mai multe cote. Astfel, primul pariu ce vine într-o cotă excelentă este Peste 24,5 Runde pe Harta 2, ce are la Maxbet o cotă de 1.40. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv, iar acest pariu are mari șanse să fie câștigător.
 • Predicții pariuri Gambit VS Heroic continuă cu alte două cote excelente. Primul pariu este Peste 2,5 Hărți în meci, ce ne oferă o cotă bună de 2.00. Apoi, pentru predicții pariuri Gambit VS Heroic avem și victoria echipei gazdă, care are o cotă de 1.58 pentru o posibilă victorie.

Statistici echipe Gambit VS Heroic BLAST Premier World Final 2021

În această categoria vom aborda cele mai importante subiecte despre fiecare organizație în parte. Ambele echipe au un stil de joc destul de similar și sunt echilibrate. Astfel, cel mai probabil, vom avea parte de o partidă foarte interesantă, pe cel puțin două hărți de joc. În plus, cotele oferite de cei de la Maxbet sunt excelente.

Gambit este pe locul 4 mondial în acest moment, iar echipa a demonstrat că își merită locul în top. Cu un stil de joc extrem de ofensiv și de inteligent, organizația a reușit o mulțime de rezultate excelente în ultimii ani. Cu o rată de câștig de 71%, echipa se află într-o formă excelentă.

După ce a învins în turneul CIS Ladder, Gambit a rămas într-o perioadă bună și a înregistrat multe victorii. În cadrul turneului PGL Major Stockholm, Gambit a reușit să se califice până în semifinale, acolo unde a obținut clasarea pe locurile 3-4. Apoi, organizația a câștigat V4 Future Sport. Ultimul turneu la care organizația a participat a fost IEM Winter 2021, acolo unde s-a clasat pe pozițiile 5-6.

Heroic trece, de asemenea, printr-o perioadă excelentă. Echipa este una dintre cele mai puternice și echilibrate organizații de CSGO. În prezent, Heroic se află pe locul 5 în lume înainte de partida Gambit vs Heroic, conform HLTV, și are un winrate de 54%. În ultimele turnee la care echipa a participat, Heroic a înregistrat foarte multe rezultate pozitive și a învins echipe puternice.

După ce a fost în etapa de Challengers și a trecut mai departe, Heroic a ajuns în cadrul PGL Major și a reușit foarte multe victorii. Echipa s-a oprit în semifinală. A urmat apoi turneul BLAST Premier Fall Final 2021, acolo unde organizația a obținut 2 victorii din 4 meciuri disputate. În IEM Winter, Heroic a fost eliminată după ce a pierdut ambele meciuri din prima etapă a competiției.

Concluzii

Partida de Counter Strike Global Offensive se anunță una foarte echilibrată. Ambele echipe au un stil de joc ofensiv și echilibrat, iar meciul se va disputa în sistemul de BestOf3. Astfel, cel mai probabil, vom avea parte de multe runde disputate și cote câștigătoare.

Primul pariul pe care vi l-am recomandat, noi, echipa de la beturi.ro, este Peste 24.5 Runde pe Harta 2, care îți va oferi o cotă de 1.40. Apoi, mai ai și variante ce vin în cote mai mari, precum Peste 2,5 hărți.

Nu uita că ai pronosticuri bune din Premier League și Bundesliga: Brentford – Man United și Stuttgart – Bayern. Dacă vrei să vezi mai multe ponturi pariuri și cote fresh pentru biletele tale, te așteptăm pe Facebook și Telegram BETuri!

Alte ponturi utile:

rennes lens
Ligue 1
01.04.2023
Roazhon Park
ulm u bt cluj
Eurocup
29.03.2023
Ratiopharm Arena
Cadiz Sevilla
La Liga
01.04.2023
Estadio Nuevo Mirandilla
Oțelul Galați csa steaua
Liga 2
30.03.2023
Stadionul Oțelul
cremonese Atalanta
Serie A
01.04.2023
Stadio Giovanni Zini
auxerre troyes
Ligue 1
01.04.2023
Stade de l’Abbe-Deschamps