Dreamhack Open
10.11.2021
Jonkoping, Suedia
fnatic
Team Spirit
fnatic
vs
team spirit
Victorie fnatic
1.50
21:30 - Twitch

Ponturi pariuri Fnatic VS Team Spirit – DreamHack Open November 2021

Alexandru Lupu
8 noiembrie 2021

Vom discuta despre partida desfășurată între Fnatic vs Team Spirit, disputată în cadrul grupei B din turneul DreamHack Open. Meciul ne oferă o mulțime de tipuri de pariuri pe care putem plasa un bilet în zona de eSports. Ambele organizații au un stil de joc similar, iar forma acestora nu este excelentă. Așadar, șansele să avem parte de un meci echilibrat sunt foarte mari.

Ce înseamnă turneul DreamHack Open pentru fanii eSports?

Turneul DreamHack Open November 2021 este unul dintre cele mai mari evenimente din scena eSports, iar opt echipe participă la acest turneu. Locul 1 va pleca acasă cu 50.000 de euro și un loc asigurat la ESL Pro League Season 12, în timp ce locul secund va fi recompensat cu 20.000 de euro.

Grupa A

 • BIG – Invitată
 • GamerLegion – Calificată
 • MOUZ – Invitată
 • MAD Lions – Calificată

Grupa B

 • ENCE – Invitată
 • forZe – Invitată
 • Spirit – Invitată
 • Fnatic – Calificată

Fnatic VS Team Spirit este cel de-al doilea meci din grupa B. Toate partidele vor începe într-un sistem de BestOf3, ceea ce înseamnă că echipele își vor alege câte o mapă de joc. Apoi, în ultima fază a competiției, Grand Final, echipele își vor disputa meciul în sistemul de BestOf5, cu 5 hărți disponibile de joc. Dust2, Mirage, Inferno, Nuke, Overpass, Vertigo și Ancient. Toate partidele vor fi transmise, în mod gratuit, pe platforma Twitch.

Premii în bani și o calificare la un turneu foarte important!

Scena de eSports a reușit să crească foarte mult în ultimii ani, oferindu-le gamerilor o mulțime de turnee interesante pe care să parieze. Astfel, o mulțime de sponsori și parteneri aleg să susțină evenimentele de eSports și să investească o mulțime de bani în echipe.

Sistemul oferit de organizatori este unul simplu, format din două grupe (A și B). Fiecare grupă este compusă dintr-un număr de 4 echipe, ce își vor disputa meciurile între ele. Apoi, din fiecare grupă, cele mai bune două echipe vor avansa în etapa de Playoff-uri, acolo unde vor lupta pentru un loc în marea finală și o calificare la ESL Pro League Season 15.

Cote pariuri Fnatic VS Team Spirit

 • Pentru o potențială victorie în această partidă, Fnatic primește o cotă de 1.45 de la Betano. Adversarii de la Team Spirit au o cotă de 2.65 pentru o victorie. Așadar, echipa gazdă este mult mai experimentată și pleacă cu prima șansă în acest duel de eSports.
 • Total Runde pe Harta 1 vine cu o mulțime de cote excelente pentru cote pariuri Fnatic VS Team Spirit. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.57, respectiv 1.87. De asemenea, pariul Peste 27.5 Runde pe Harta 1 vine la Betano într-o cotă de 2.20. Meciul se anunță unul destul de echilibrat, iar acest tip de pariu are șanse mari.
 • Pentru cote pariuri Fnatic VS Team Spirit, Betano ne oferă și pariul Câștigător de Harta (1, 2 sau 3). Gazdele au o medie de 1.60 pentru acest tip de pariu, în timp ce oaspeții au o cotă medie de 2.30. Astfel, și în acest tip de pariu, Fnatic este favorită. În plus, în oferta agenției vom regăsi și pariul Câștigătoarea rundei de pistoale pe Harta 1 sau 2.
 • Tot la Betano vom găsi și alte cote pariuri Fnatic VS Team Spirit. Handicap Runde ne oferă o mulțime de opțiuni de pariere, în timp ce pariuri precum Total Hărți și Scor Corect nu lipsesc din oferta de pariere a agenției. Astfel, cotele sunt excelente și avem o mulțime de variante pentru pariuri în zona de eSports.

Statistici echipe Fnatic VS Team Spirit

Fnatic este una dintre cele mai renumite și apreciate organizații de eSports. Totuși, echipa nu trece printr-o formă excelentă, aflându-se abia pe locul 28 în clasamentul mondial HLTV. În ultimele trei luni de eSports, echipa a înregistrat o rată de câștig de 50%. Totuși, acest turneu reprezintă un obiectiv important pentru organizație.

Pentru a se califica la acest eveniment, Fnatic a reușit să câștige ambele partide disputate în sesiunea de Calificări și să obțină un loc în cursa pentru 50.000 de dolari și un loc la ESL Pro League Season 15.

Team Spirit se află pe locul 20 în lume, echipa înregistrând o rată de câștig de 48%. Totuși, organizația a dat dovadă de maturitate și un stil de joc ofensiv în ultimul timp, devenind astfel una dintre favoritele la câștigarea acestui trofeu.

Ultimul eveniment la care Team Spirit a participat a fost PGL Major Challengers, acolo unde a obținut doar 2 victorii din 5 meciuri și a plecat acasă cu locurile 9-11.

Predicții pariuri Fnatic VS Team Spirit

Categoria de ponturi pariuri Fnatic VS Team Spirit îți va prezenta cele mai bune opțiuni de pariere pentru această partidă. Deși echipa gazda este cea favorită la câștigarea meciului, organizațiile au un stil similar de joc și trec printr-o formă destul de modestă. De asemenea, meciul se va disputa în sistemul de BestOf3 și ne va oferi multe opțiuni de pariere.

 • Primul pont pentru predicții pariuri Fnatic VS Team Spirit este Peste 25.5 Runde pe Harta 1. Pentru acest tip de pariu, Betano ne oferă o cotă de 1.53. Astfel, indiferent de câștigătorul meciului, dacă partida va avea un număr de minimum 25 runde pe Harta 1, pariul va fi unul câștigător.
 • Continuăm seria de ponturi pariuri Fnatic VS Team Spirit cu un pariu ce vine într-o cotă de 2.02. Este vorba despre pariul Peste 2,5 Hărți în meci. Așadar, fiind vorba despre un BestOf3, pentru acest pariu este necesar ca ambele organizații să câștige câte o hartă iar meciul să ajungă pe mapa decisivă de joc.
 • Fnatic este echipa favorită din acest duel, iar acest lucru demonstrează și cotele de pariuri. Deși echipa nu a reușit o mulțime de rezultate impresionante în ultimul timp, Fnatic are un lineup foarte bun. Astfel, cei de la Betano le oferă o cotă de 1.50 pentru acest duel, iar cota este una foarte bună.

Concluzii

Deși partida dintre Fnatic și Team Spirit o are favorită pe echipa gazdă, ambele organizații au un stil de joc ofensiv. Astfel, putem să avem parte de un meci disputat pe multe runde. Ți-am pregătit mai multe opțiuni de pariere mai sus.

Nu uita că ai alte ponturi esports, dar și din fotbal, handbal, tenis și baschet pe Facebook sau Telegram BETuri.

Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

inter milano AC Milan
Serie A
05.02.2023
San Siro
AS Roma empoli
Serie A
04.02.2023
Stadio Olimpico
as monaco basket Real Madrid
Euroliga
03.02.2023
Salle Gaston Medecin
olympiacos bc anadolu efes
Euroliga
03.02.2023
Stark Arena, Belgrad
marseille nice
Ligue 1
05.02.2023
Stade Velodrome
derrick lewis sergey spivak
UFC
05.02.2023
UFC Apex, Las Vegas