IEM Katowice
15.02.2022
Copenhagen Flames
fnatic
copenhagen flames
vs
fnatic
Victorie fnatic
1.47
12:00 - Twitch

Copenhangen Flames VS Fnatic – IEM Katowice 2022 Play-In

Alexandru Lupu
14 februarie 2022
1/5 - (3 votes)

Bine ai revenit pe BETuri.ro. Astăzi îți vom oferi o analiză foarte interesantă a unui meci disputat în scena de eSports. Mai exact, este vorba despre o partidă de Counter Strike Global Offensive. Titlul este recunoscut la nivel mondial, iar casele de pariuri oferă cote excelente. Stai cu noi pentru cele mai bune cote!

Turneul IEM Katowice 2022 este unul dintre cele mai apreciate evenimente de CSGO. Astfel, în fiecare an, Intel și ESL organizează o ediție unde cele mai bune echipe din lume se duelează. Pentru ediția de anul acesta, IEM Katowice 2022, organizatorii oferă un fond de premiere în valoae de 1 milion de dolari.

Evenimentul începe cu o sesiune de Play-In, acolo unde 16 echipe se vor duela pentru a obține un loc în marele eveniment. Astfel, doar 8 echipe vor ajunge în următoare etapa și vor concura pentru marele premiu. Pentru această sesiune de calificări, organizatorii oferă și un fond de 28.000 de dolari.

După etapa de Play-In, urmează etapă principală a turneului!

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-27 februarie. În această perioadă, echipele de CSGO se vor duela în sistemul de BestOf3. Vom avea parte de o serie de Double Elimiation, urmată de Playoff-uri. Câștigătoarele de grupe vor ajunge în semifinale, în timp ce locurile 2 și 3 se vor califica pentru sferturi de finală. 

Cât despre marea finală, acest meci se va disputa în sistemul de BestOf5. Astfel, ambele organizații vor avea la dispoziție două hărți alese. Cât despre mapa decisivă, aceasta va fi aleasă, automat, de către joc. Toate partidele se vor transmite live și gratuit pe platforma Twitch. Fii cu ochii pe zona de pariuri Esports de pe BETuri pentru și mai multe ponturi bune!

Cote & Ponturi pariuri Copenhagen Flames VS Fnatic

Una dintre cele mai interesante partide din această etapă este Copenhangen Flames VS Fnatic. Ambele organizații au un stil de joc ofensiv și foarte tactic. Astfel, vom avea parte de un duel pe cinste, cu multe runde spectaculoase. Pentru ponturi pariuri Copenhangen Flames VS Fnatic, ți-am pregătit cele mai bune cote.

  • Copenhangen a primit de la MaxBet pariuri esports o cotă de 2.70 pentru o victorie în acest meci. Fnatic are o cotă de 1.47 pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci. Astfel, echipa oaspete, fiind mai experimentată, pleacă cu prima șansă.
  • Total Runde pe Harta 1 vine cu o mulțime de opțiuni de pariuri pentru cote pariuri Copenhagen Flames VS Fnatic. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.58, respectiv 1.87. Acest pariu este unul excelent și ne poate aduce un profit bun. Totuși, este necesar ca ambele echipe să obțină minimum 10 runde.
  • Pe MaxBet pariuri esports vei găsi și alte pariuri interesante pentru cote pariuri Copenhangen Flames VS Fnatic. Spre exemplu, poți paria pe Primul la 3 sau 9 Runde, acolo unde cotele depășesc 1.50. De asemenea, există și variantă de Scor Corect și Prelungiri.
  • Pentru ponturi pariuri Copenhangen Flames VS fnatic există mai multe opțiuni interesante. Prima cotă de 1.58 ne oferă pariul Peste 25,5 Runde pe Harta 1. De asemenea, pariul Câștigător 2 (fnatic) este unul excelent. Organizația este mai experimentată și a reușit multe victorii importante în ultimul timp.

Statistici Copenhagen Flames VS Fnatic

Copenhangen Flames se află pe locul 17 la nivel mondial, conform HLTV. Echipa are o rată de câștig de 48% în ultimele trei luni de eSports. Totuși, aceștia au reușit destule rezultate pozitive și au demonstrat că pot obține victorii împotriva unor echipe de top. În cadrul turneului PGL Major, organizația s-a clasat pe locurile 9-11.

Fnatic vine după un winrate de 61%, echipa fiind foarte eficientă în ultimul timp. Astfel, fnatic se clasează pe locul 14 în lume și pare că nu vrea să se oprească aici. Organzația a câștigat turneul REPUBLEAGUE TIPOS Season 2, acolo unde nu a pierdut nici un meci și a plecat acasă cu trofeul.

Concluzii

Partida dintre cele două echipe se anunță una foarte interesantă. Abmele organizații au un stil de joc ofensiv și foarte bine organizat, iar acest duel va fi unul pe cinste. MaxBet pariuri esports ne oferă cele mai bune cote pentru pariuri CSGO.

Dacă dorești să pariezi pe evenimente sportive, grupul nostru de Telegram BETuri este locul de unde nu ai voie să lipsești!

Alte ponturi utile:

Fiorentina Cagliari
Serie A
02.10.2023
Stadio Artemio Franchi
FCSB u cluj
Superliga
02.10.2023
Arena Națională, București
Newcastle United burnley
Premier League
30.09.2023
St. James Park
Everton luton town
Premier League
30.09.2023
Goodison Park
hajduk split dinamo zagreb
SuperSport HNL
01.10.2023
Stadion Poljud
salernitana inter milano
Serie A
30.09.2023
Stadio Arechi