Cei mai buni prieteni ai pariorilor: strategii și ponturi pariuri

Strategiile la pariuri sportive sunt cel mai bun prieten al nostrum. Jucând atent și calculate vom avea rezultate bune pe termen lung. Strategia pe care o alegem poate fi semnificativ îmbunătățită de ponturi pariuri oferite de jucătorii cu experiență. Însă e să ne asigurăm că vom alege cele mai bune pronosticuri.

Sfaturi sunt multe despre cum să câștigi bani din pariuri sportive poate da oricine dar nu știe nimeni dacă sunt adevărate sau dacă vor fi câștigătoare. Pariorii de obicei  fac tot felul de combinații și au tot felul de sisteme de care țin cont atunci când plasează biletul la pariuri. Pentru pariori ar fi bine să țină cont și de ponturile la pariuri oferite de alții.

Cu cât e cota mai mica, cu atât șansele de câștig sunt mai mari. Cu cât suma pariata e mai mare, cu atat e și câștigul mai însemnat. Aceasta ar putea o primă și cea mai ușoară combinație câștigătoare la pariuri sportive.

Strategii pentru cota 2 ținând cont de ponturile la pariuri.

Sistemul cotei este cunoscut de foarte multă lume. Practic dacă alegem 2 sau 3 meciuri cu o cotă aproximativă de 1.20 sau 1.30 ne putem dubla banii. Oricine poate oferi ponturi pariuri  dar atunci când alegem să mizăm o sumă mai mare este bine să ținem cont de părerea mai multor pariori. Un sistem la care apealează din ce în ce mai mulți pariori și care se dovedește câștigător pe perioadă lungă este, biletul format din cota 2. În  cadrul acestei combinații este foarte bine să acceptăm și părerea altor pariorii deoarece nu este ușor de anticipat 2-3 meciuri pe care alegem să le pariem.

Cele mai importante combinații câștigătoare bazate pe ponturi pariuri:

Easy Money

În ultima perioadă această combinație este tot mai populară și adoptată de tot mai mulți pariori. Acest sistem presupune alegerea unor cote mici și foarte mici pentru a miza pe ele. Câștigul obținut trebuie reinvestit până ajungem la suma care ne-am propus.  Când alegem  meciul cu acea cotă mică sau foarte mică este foarte bine dacă am consulta și ponturile la pariuri oferite pentru acel meci. Trebuie să avem foarte mare grijă deoarece dacă pariul nu este câștigător am putea pierde o sumă importantă.

Martingale

Această combinație este puțin mai complicată. Sistemul Martignale este una dintre cele mai conoscute strategii din pariuri dar și din lumea jocurilor de noroc. Atunci când alegem să pariem pe acest sistem trebuie să avem la dispoziție o sumă destul de mare de bani pe care ne-am putea permite să o pierdem. Acest lucru nu ne dorim să se întâmpla dar când vorbim despre pariuri sportive, orice este posibil.  Pentru acest sistem este foarte important să verificăm oferite de alți jucători.

Un avantaj al strategiei este că, în clipa în care pariorul câştigă, va compensa toate pierderile anterioare şi la sfârșit va fi pe profit. Această metodă presupune să pariem pe cota 2 și dacă pierdem pentru următorul pariu să dublăm miza.

La pasul al patrulea am câștigat o cotă 2 iar câștigul va fi de 16 unități. În pașii anteriori noi am mizat 15 unități. Acest câștig nu este unul foarte consistent dar este unul sigur. În alegerea cotei de  2 este foarte important să ținem cont de ponturile la pariuri oferite de alți jucători. Un dezavantaj al acestei combinații este că trebuie să avem o sumă mare de bani pe care ne permitem să o pierdem deoarece nu știm la al câtelea pas avem de câștigat.

Pentru a avea de câștigat și mai mult la aceste sisteme este bine să jucăm la pariuri online pentru a scăpa de taxele și impozitele casei caselor de pariuri și pentru a profita de cele mai bune ponturi pariuri.