Ponturi pariuri. Cum faci să câștigi?

Pe măsură ce ai început să pariezi constant la pariuri, probabil că ai observat că ai început să câștigi din ce în ce mai mult. Cu timpul această abilitate se dezvoltă, începi să înțelegi mai bine cum funcționează lucrurile, poți să anticipezi mai bine rezultatele unui meci, având argumente logice în spate. În plus, nu te mai lași atât de ușor influențat de diverse ponturi pariuri decât dacă motivația experiților este bine fundamentată, ba chiar, uneori, ai început să oferi tu ponturi pariuri în cercul tău de prieteni.

Dacă încă nu ai ajuns la acest nivel, dar ești curios, sau pur și simplu vrei să obții rezultate mai bune la pariuri, ți-am pregătit un articol cu câteva sfaturi generale, pe care noi le-am învățat în timpul experienței în ultimii am și sperăm că îți vor fi de ajutor. Poți să le consideri ca fiind ponturi pariuri universal valabile.

Pe ce sporturi pariem?

În lumea experților la ponturi pariuri există o vorbă: Dacă poți da ponturi pariuri pe mai multe sporturi, înseamnă că probabil sunt greșite. Fiecare sport este diferit. Chiar și cele mai apropiate au diverse nuanțe care contează enorm atunci când analizezi un pronosticul pentru un joc. De aceea îți recomandăm să îți concentrezi energia în înțelegerea fenomenelor care se produc în cadrul câtorva sporturi și pur și simplu, dacă într-o zi nu ești atras de meciurile care se joacă la sportul pe care pariezi tu de obicei, nu juca!

Acest lucru te va ajuta să economisești bani și să îi investești într-un pariu care să îți aducă un câștig mai mare. Sigur că poți avea noroc, însă dacă vrei cu adevărat să devii un expert trebuie să înțelegi că norocul nu e totul. Dacă vrei să câștigi cu adevărat din ponturi pariuri, trebuie să privești întregul domeniu ca pe o știință.

Bază de ponturi pariuri reușite

Deci, dacă ponturi pariuri sunt o știință, la ce trebuie să fim atenți dacă dorim să devenim experți? Recomandarea noastră este să acordați timp. Dacă ai urmărit întreaga activitate a echipelor pe care urmează să plasezi un pariu, e ok. Însă, de cele mai multe ori, să fim serioși, acest lucru nu se întâmplă și chiar dacă ar fi așa, tot ar trebui să aloci niște timp pentru a vedea exact în ce condiții se desfășoară respectivul meci. Cine joacă, cine e rezervă, în ce formă e echipa și așa mai departe.

Ce trebuie să iei în considerare:

-poziția ambelor echipe în clasament.

-rezultatele pe terenul propriu al echipei gazdă și rezultatele în deplasare a celeilalte echipe.

-jucătorii indisponibili, valoarea lor și cine le ține locul. Acest aspect este extrem de important așa că nu săriți peste această etapă!

-evenimente majore pentru echipă. De exemplu, nu este recomandat să pariați pe o echipă a cărui antrenor tocmai a fost schimbat. Orice aspect este important și poate schimba complet rezultatul unui meci, așa că atunci când verifici starea echipei, nu te limita doar la clasament ci sapă un pic mai adânc, în profunzime.

Pentru ponturi pariuri reușite, nu uita să ne faci o vizită în fiecare zi!