Bundesliga: FC Köln vs RB Leipzig

koln vs leipzig

Bayern pare să fi ucis lupta la titlu după victoria scurtă de la Dortmund, 1-0. Golul din prima repriză a lui Joshua Kimmich a însemnat distanțarea bavarezilor la șapte puncte și aproape sigur un nou titlu de campioană pentru Lewandowski și ceilalți colegi. Nici Leipzig nu a putut profita de sincopa BVB-ului, rămânând la două puncte de echipa lui Favre și la nouă de Bayern. Astfel că meciul Koln Leipzig este mai degrabă unul pentru locurile 2-4 (locuri de Champions League pentru RB Leipzig) și unul pentru evitarea retrogradării pentru FC Koln. Meciul se va juca luni, 1 iunie, la ora 21:30 (Ora României), pe stadionul RheinEnergieStadion din Koln.

Echipa antrenată de Marcus Gisdol se află la șapte puncte în fața locului de baraj ocupat de FC Dusseldorf și la 12 puncte în fața primului locx retrogradabil, pe care se situează Werder Bremen, campioana sezonului 2003-2004. În contextul dat, ponturi fotbal Koln vs Leipzig devine puțin mai complicat și necesită o analiză. Avem însă o variantă profitabilă de la Maxbet: pariază pe over 3.5 goluri la o cotă de 2.12. Numai dacă ne uităm la meciurile disputate de cele două echipe de la reluarea campionatului Germaniei, vom putea observa că în meciurile desfășuate de Koln s-au înscris 12 goluri (o medie pe patru pe meci), în timp de în meciurile jucate de RB Leipzig s-au înscris 11 goluri (o medie de aproape patru meciuri). 

Partea bună cu pariurile peste un număr de goluri este aceea că poate fi câștigător chiar înainte de finalul celor 90 de minute, dacă se marchează rapid cele patru goluri de care avem nevoie în cazul de față. Koln se luptă pentru prima victorie în cinci meciuri, ultima victorie pentru Țapi venind la începutul lui martie în deplasarea de la Paderborn. Nici forma lui Leeipzig nu este cu mult mai bună, echipa lui Julian Nagelsmann reușind doar două victorii din ultimele cinci partide.

Koln Leipzig, un duel relativ nou în fotbalul german

Koln vs Leipzig a avut până în prezent cinci dispute, echipa oaspete fiind înființată abia în 2009, promovând pe prima scenă a fotbalul german în 2016. De asemenea, în acest interval, Koln a petrecut un sezon în liga a doua germană, astfel că cele două echipe au jucat destul de puțin una împotriva celeilalte, ele neîtâlnindu-se în Cupa Germaniei de exemplu. Actuala echipă a lui Julian Nagelsmann s-a impus de trei ori, Koln o dată, un meci terminându-se la egalitate.

 • 2016: Koln – Leipzig 1-1
 • 2017: Leipzig – Koln 3-1
 • 2017: Koln – Leipzig 1-2
 • 2018: Leipzig – Koln 1-2
 • 2019: Leipzig – Koln 4-1

Și această statistică ne ajută să vedem de ce un pariu pe over 3,5 goluri este o soluție foarte bună. Mergând mai departe, găsim diferențe mari între oobiectivele celor două echipe, Koln fiind într-o postură inedită de nou promovată, în timp ce Leipzig devine pe drept cuvând a treia forță a Germaniei,  după Bayern și Dortmund.

Pentru a întări acest argument, e de precizat că Leipzig are un sezon excelent și în UEFA Champions League, unde a atins faza sferturilor. În optimi, Dozele au dispus în dublă manșă de finalista din sezonul anterior, Tottenham. Cele două meciuri au fost la discreția echipei lui Werner și lui Sabitzer, care au câștigat cu 1-0 la Londra și cu un categoric 3-0 pe teren propriu. Rămâne de văzut când și dacă aventura europeană a lui RB Leipzig va continua. 

Trebuie să ții cont de toate acestea când te gândești să ataci ponturi fotbal Koln vs Leipzig la una dintre casele de pariuri românești online cu licență activă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Meciul Koln Leipzig poate fi și un duel între atacanți, Timo Werner are 24 de reușite în 28 de meciuri (plus șapte pase decisive), în timp ce vârful columbian al lui Koln, Jhon Cordoba are 11goluri și două pase decisive.

Ponturi fotbal Koln vs Leipzig

Întotdeauna, înainte de a pune diagnosticul pe un meci de fotbal, este bine să consultăm listele cu accidentați și cu suspendați. În funcție de acest raport, poți lua decizia potrivită cu privire la pariul tău live sau prelive. Găsești mai jos ponturi fotbal Koln vs Leipzig cu privire la jucătorii lipsă.

Ce jucători ar putea lipsi din meciul de luni

La momentul actual, se știe că vor lipsi la meciul Koln Leipzig următorii jucători:

 • Yussuf Poulsen (atacant Leipzig) – a marcat cinci goluri în actualul sezon de Bundesliga;
 • Ibrahima Konate (fundaș Leipzig) – a bifat cinci apariții în campionat pentru RB în actualul sezon;
 • Fabrice Hartmann (atacant Leipzig) – o tânără speranță a echipei, care nu a bifat încă nicio prezență la echipa mare a Dozelor.
 • Niklas Hauptmann (mijlocaș de la Koln) – a evoluat mai mult la a doua echipă a clubului;
 • Birger Verstraete (mijlocaș belgian de la Koln) – a prins nouă meciuri în tricoul vulturilor în acest campionat.
 • Rafael Czichos (fundaș de la Koln) – 20 meciuri în Bundesliga 2019/2020.

Dacă nu vor apărea surprize neplăcute de utlimă oră pentru doi antrenori, am putea avea un Koln Leipzig în care să vedem cele mai bune garnituri posibile. De la gazde vor străluci internaționalul Jonas Hector, portarul Timo Horn sau atacantul Mark Uth, în timp ce de la oaspeți ne vom putea bucura de jocul încântător al atacantului Timo Werner (tot mai dorit de marile forțe ale continentului, precum Liverpool), de tehnica impecabilă a mijlocașului austriac Marcel Sabitzer, dar și de jocul exact din defensivă a lui Lukas Klostermann.

Meciul tur a consemnat și cea mai mare diferență din cele cinci dispute de până acum. Koln, venind din postura de echipă nou-promovată, s-a înclinat cu 1 la 4 pe Red Bull Arena. Timo Werner, Emil Forsberg (2) și Konrad Leimer au marcat pentru RB, iar pentru Koln a înscris Rafael Czichos, jucător care va lipsi din cauza unei accidentări.Rămâne să vedem dacă istoria se va repeta sau dacă ponturi fotbal Koln vs Leipzig ne va rezerva surprize majore.

Ce mai putem paria la acest meci de top din campionatul Germaniei

Toți operatorii de pariuri fac o prioritate din campionatul Germaniei în acest moment. La Netbet pariuri sportive poți încerca pariuri pe jucători. Îl luăm exemplu pe al doilea marcator al campionatului, Timo Werner.

 • Primul gol Timo Werner – 3.60
 • Ultimul gol Timo Werner – 3.60
 • Gol în orice moment – 1.74

De asemenea, găsim cifre interesante și pentru marcatorul principal al Kolnului, columbianul Cordoba:

 • Primul gol Jhon Cordoba – 7.50
 • Ultimul gol John Cordoba – 7.50
 • Marchează oricând – 3.00

Superbet pariuri sportive nu se lasă nici ea mai prejos, astfel că avem pariuri interesante pentru partida care încheie etapa a 29-a din Bundesliga germană. Pe site-ul operatorului vei găsi date statistice extrem de utile, care te pot ajuta să iei o decizie când pariezi pe Koln Leipzig. Un pariu de tipul pauză/final te poate ajuta să câștigi bani frumoși la această agenție. Noi îți propunem să mizezi pe Leipzig cu 2 pauză, 2 final. Cota este cu adevărat remarcabilă: 2.25 în prelive.

Mai mult, un scor corect la pauză (aici ai și opțiunea cash-out în live) îți poate aduce sume remarcabile. Pentru a fi în consonanță cu pariuril de tipul 2 pauză/2 final, îți propunem 0-1 scor corect la pauză, la o cotă propusă de Superbet de 3.88.

La final, o propunere de la Winmasters pariuri sportive pentru pariuri sportive Koln vs Leipzig. Aici există cote interesante pentru handicapul asiatic, după cum urmează.

Handicap asiatic pe rezultatul final:

 • Koln (+1) – 2.03 în pereche cu Lepzig (-1) – 1.78;
 • Koln (+1.25) – 1.78 în oglindă cu Leipzig (-1.25) – 2.03;
 • Koln (+1.5) – 1.63 în oglindă cu Leipzig (-1.5) – 2.26;
 • Koln (+0.75) – 2.28 în oglindă cu Leipzig (-0.75) – 1.68;

În așteptarea reluării celorlalte campionate puternice (Spania, Italia, Franța, Olanda, Anglia), echipa noastră te încurajează să pariezi pe Bundesliga, mai ales că informațiile referitoare la această puternică ligă sunt multe, utile și verficate. Pariurile pe campionate precum Belarus, Costa Rica sau Siria comportă un anume risc, informațiile cu privire la jucătorii valizi sau la forma unei echipe ajungând mai greu la apriorii din România, dar și din alte țări. Astfel, pe baza unor informații neverficate, poți paria greșit. Rămâi cu noi pentru restul sezonului de Bundesliga!