Pariuri tenis (I)

pariuri tenis bune

Întotdeauna un joc diversificat înseamnă mai multe șanse de câștig pentru pariurile tale. Ce ai zice dacă ai încerca o abordare nouă: pariuri tenis și ponturi tenis. Biletul zilei fotbal are acum un partener de nădejne în omologul său biletul zilei tenis.

Vom prezenta aici sugestii de pariere din toate marile competiții tenisistice ale momentului. Turneele de Grand Slam de peste an (Australian Open de la Melbourne, Roland Garros de la Paris, Wimbledon de la Londra, US Open de la New York), Cupa Davis (competiție inter-țări la tenis masculin), Fed Cup (competiția omoloagă pentru fete), Turneele Masters Series din ATP sau chiar turneele WTA Premier Mandatory (patru la număr pe întreg anul). Sunt foarte multe tipuri de pariuri, pe care ți le schițăm în continuare.

Ponturi tenis, ce opțiuni există

Începem cu pariurile pe o durată mai lungă, așa-numitele anteposturi. Dacă îți plac strategiile termen lung și ai simț de anticipație, aceasta e varianta optimă pentru tine. Pariuri tenis outright înseamnă de exemplu câștigătorii (atât la masculin, cât și la feminin) din turneele de simplu de la US Open. Cu puțin noroc, poți prinde o cotă competitivă pentru biletul zilei tenis. Îl poți alege de exemplu pe Novak Djokovic să triumfe la Paris chiar și pentru o cotă de 8, mai ales că știm că zgura de la Roland Garros e teritoriul favorit al ibericului Rafa Nadal. La fel de bine poți încerca să intuiești câștigătoarea de anul acesta a Salatierei de argint. Ai ghicit desigur, e vorba de Cupa Davis, o competiție cu o tradiție mai mare de 100 de ani.

Anteposturile pot fi și altfel, de exemplu poți paria pe jucătorul care va reuși cei mai mulți ași (servicii direct câștigătoare) în cele două săptămâni de Grand Slam. Aici cele mai importante nume ale momentului ar fi John Isner (SUA), Kevin Anderson (Africa de Sud), Milos Raonic (Canada) sau chiar Sam Querrey (SUA). Tot anteposturi sunt și pariurile pe anumite caracteristici ale performanței anumitor jucători. De exemplu, pe Djokovic poti paria pe procentajul la primul serviciu (pariuri de tipul over/under), pe numărul de game-uri pierdute per meci (media) de-a lungul turneului. Există mai multe pariuri tenis decât ți-ai fi imaginat. Revendică azi un bonus și bucură-te de ponturi tenis.

Biletul zilei tenis, live și prelive

Pe lângă pariurile de lungă durată, există și versiuni de câștig rapid și imediat. Spre deosebire de fotbal, clasicul 1X2 se transformă aici în 12. Da, după cum bine ai intuit, nu există meci egal în tenis. Cel mai popular market în tenis este victoria unuia dintre oponenți. Există meciuri cu favoriți clari, unde e nevoie să te gândești de două ori înainte de a paria (cote de sub 1.10), dar și meciuri în care ambii oponenți au cote apropiate de 2. Biletul zilei tenis se va orienta mai degrabă spre astfel de opțiuni.

Desigur că vom dezbate marile turnee de tenis și la podcasturile noastre Beturi Show. Pe lângă pariul pe întregul meci, găsim și variante 12 pe câștigătorul primului sau chiar celui de-al doilea set. Aceste tipuri de pariuri pot fi jucate și în live, dar și în prelive. În live ne putem confrunta cu următoarea situație. Favoritul pierde primul set cu 2 la 6, dar tu, ca parior experimentat, vei putea anticipa revenirea sa pe întregul meci, așa că vei alege să pariezi pe favorit că se impune în setul al doilea.

Pariuri tenis – ce opțiuni ai

Un alt tip de market foarte popular în rândul pasionaților de tenis este cel intitulat total game-uri. Acesta este cu atât mai atractiv la Grand Slamuri, unde se joacă 3 din 5. Acolo linia de total game-uri poate ajunge și la 36.5 game-uri. Over 36.5 înseamnă că vei câștiga atunci când se vor juca minimum 37 de game-uri. Un scor câștigător în acest sens ar fi 7-6 5-7 6-0 6-2. În exemplul dat, primul jucător se impune în patru seturi și avem 39 de game-uri disputate. Dacă pariam pe under 36.5, pariul ar fi fost pierdut. Acest tip de joc este benefic în partidele în care cei doi jucători (pentru că trei din cinci se dispute doar la masculine) își fructifică excelent serviciul și nu se ivesc prea multe oportunități de break. Și de aici se pot naște foarte multe ponturi tenis.

Nu în ultimul rând, vorbim și despre alte tipșuri de pariuri. Există pariurile pe scor corect la seturi. Aici avem mai multe variante. Dacă favoritul are o cotă foarte mica, poți încerca să joci pe scor correct la seturi 2-0 sau 3-0 (dacă e sau nu vorba de un Grand Slam). Despre pariuri tenis se spune că sunt foarte antrenante. Tu ce crezi? Dacă în schimb ponturile tenis îți indică echilibru, poți testa scoruri precum 2-1, 1-2, 3-2 sau 2-3 pentru cote competitive. În următorul material vom vorbi și despre alte moduri de a câștiga bani din biletul zilei tenis.