Bundesliga: Red Bull Leipzig vs Borussia Dortmund

Prima etapă a anului din Bundesliga vine cu meciuri deosebit de interesante. Cel mai important meci al acestei etape este duelul dintre Red Bull Leipzig vs Borussia Dortmund. Ambele echipe se află între primele 4 şi au reprezentat Germania în Cupele Europene în acest sezon. Ne aşteptăm la un meci deschis în care cele două ofensive să îşi facă simţită prezenţa. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru cei de la Dortmund. După rezultatul din tur acest meci poate fi privit şi ca o revanşă din partea celor de la Leipzig. O sursă de venit poate fi de la pariuri sportive online.

Goluri multe în Red Bull Leipzig vs Borussia Dortmund

Red Bull Salzburg este una dintre echipe puternice ale BUndesligii. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 4-a a clasamentului. Ei au acumulat 31 de puncte până în acest moment. Pe teren propriu sunt şi mai puternici. Alături de Dortmund şi Monchengladbach nu au suferit nici o înfrângere în faţa propriilor fani în acest sezon. Eia u o medie de aproape trei goluri marcate în faţa propriilor suporteri lucru ce face acest meci şi mai interesant. Cei de la Leipzig nu se vor putea baza pentru jocul de astăzi pe Bruma, Isanker şi Heidara. Joacă şi câştigă la pariuri sportive online.

Borussia Dortmund porneşte ca favorită astăzi dar o va aştepta un meci foarte dificil. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe prima poziţie şi au un avans de 3 puncte faţă de Bayern Munchen care a reuşit să se impună aseară în meciul contra celor de la Hoffenheim. Cei de la Dortmund mizează totul pe cartea atacului în fiecare meci. Ei au cea mai bună ofensivă din Bundesliga după ce au reuşit să marcheze de 44 de ori în cele 17 meciuri disputate.

Red Bull Leipzig vs Borussia Dortmund este un meci de la care ne aşteptăm să se marcheze multe goluri. Vom paria că se vor înscire peste 3,5 goluri la o cotă de 2.00. În opinia noastră această cotă are mari şanse de reuşită. Un alt pariu pe care vom miza este cel conform căruia la pauză sau la final va conduce Borussia Dortmund. PSF 2 vine cu o cotă de 1.60. GG ne aduce tot o cotă de aproximativ 1.60 care are mari şanse să fie câştigătoare. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.