Cum să câștigi la pariuri online în patru pași

pariuri online sttrategii de urmat

Dacă te întrebi cum poți să-ți sporești șansele la pariuri online și cum poți să ajungi la strategii pariuri care să facă diferența, în acest material vei găsi răspunsuri utile. În secțiunea de știri a site-ului BETuri, dar și în zona dedicată pentru Biletul Zilei îți vei putea forma propriile strategii învățând din experiența experților noștri. Un câștig pariuri pe termen lung vine la pachet cu analize, tactici și alegeri inspirate. Îți vindem aici patru ponturi utile pentru a intra în familia învingătorilor.

#1 – Încadează-te în buget la pariuri online

Toate casele de pariuri susțin jocul responsabil și proiectul BETuri se aliniază și al acestui lucru extrem de important. Înainte de a începe orice strategii pariuri este bine să îți setezi un buget foarte clar și să nu ieși din acest buget orice s-ar întâmpla. Pariorii experimentați numesc acest buget bancă. Biletul zilei nu înseamnă doar inspirație, înseamnă și o disciplină financiară, fără de care jocul tău pe termen lung va avea de suferit. De asemenea, este bine ca fiecare dintre pariurile tale să nu depășească 10% din banca pe care și-o permiți.

Cu alte cuvinte, nu merită să riști toți banii pe un singur meci, mai ales că în ziua de azi există foarte multe surprize care îți pot bloca un câștig pariuri care părea indubitabil. E foarte bine să menții acest procent de 10% mai ales când decizi să pariezi live, unde lucrurile se îmntâmplă mult mai repede decât în prelive.

#2 – Biletul Zilei pe un singur sport sau o singură ligă

Cum vorbeam și în materialele precendente, un parior inteligent va alege să se specializeze pe unul sau maxim două sporturi (să zicem fotbal și handbal) sau chiar pe anumite ligi. Multe dintre sfaturile utile pentru criteriile de analiză ale unui meci de fotbal le găsești și în acest articol. Nu se pot construi strategii pariuri fără informații proaspete și verificate din mai multe surse.

Specializarea pe o anumită ligă (spre exemplu Serie A, prima ligă de fotbal italiană) se face în timp, cu răbdare, citind statistici și urmărind cât mai multe meciuri din acest campionat. Vei observa dacă liga respectivă este una de over sau under, dacă echipele gazdă marchează mai mult în a doua repriză sau dacă se acordă peste sau sub 3 cartonașe galbene pe partidă. Jocul de pariuri online înseamnă mult mai mult decât noroc.

#3 – Câștig pariuri doar cu cotele competitive

Ai nevoie să te documentezi atunci când alegi cotele de la o anumită casă de pariuri. Pe BETuri ai posibilitatea de a compra cotele de la mai mulți operatori. În podcastul de pariuri Beturi Show punem față în față cote de la partenerii noștri și îți prezentăm cele mai eficiente variante, astfel încât să alegi doar cotele care fac diferența. Se poate întâmpla ca pentru același combo să primești cote diferite pentru aceleași pariuri online. Noi alcătuim biletul zilei doar cu cotele cele mai profitabile și urmărim constant și mersul bonusurilor și al promoțiilor.

Experiența de a vedea cotele cele mai bune vine cu timpul, e nevoie de răbdare și de ceva cunoștințe de probabilități pentru calcule matematice simple. O dată ce vei fi înțeles mecanismul, lucrurile se vor simplifica mult. BETuri.ro te învață multe strategii pariuri, pe care le testează constant pentru tine.

#4 – Nu există strategii pariuri fără odihnă

Chiar dacă nivelul tău de profesionalism e foarte sus, nu ai voie să sari peste orele de somn. Nu poți menține un ritm bun de câștig fără un nivel de odihnă satisfăcător. De asemenea, de câte ori simți că nu te mai poți concentra, acordă-ți o pauză binemeritată. Nu încerca să subtitui somnul cu cafea, niciun câștig pariuri pe termen lung nu vine la pachet cu un nivel ridicat de oboseală.

Sperăm că ți-am oferit niște idei bune pentru pariuri online, dar și pentru ideile tale referitoare la Biletul Zilei. Vom reveni și cu alte sfaturi foarte bune pentru jocul tău constant câștigător. Numai aici găsești strategii pariuri extrem de eficiente pentru jocul de cursă lungă.