Ce să urmăresc la pariuri online pentru a avea succes?

Atunci când ne gândim la pariuri sportive, marea majoritate dintre noi probabil că se gândește la clasicul sistem de pariere de tip „1 X 2”, în care trebuie să indicăm echipa câștigătoare sau eventualul rezultat de egalitate dintre acestea. Acesta era sistemul clasic, de tip Loto-Pronosport, în care aveam la dispoziție 13 meciuri pe un bilet, pe care trebuia să bifăm unul dintre aceste rezultate. Lucrurile se schimbă însă radical atunci când vorbim despre pariuri online. Acestea sunt mult mai elaborate, dar, odată ce ajungi să le stăpânești cât de cât, aproape că jocul devine o plăcere, iar intuirea rezultatelor devine o misiune mult mai ușoară.

Tipuri de pariuri online

Din acest punct de vedere, putem spune că la pariuri online avem posibilități de a miza cu mult mai diversificate față de alte sisteme de joc și chiar față de pariul clasic, la ghișeu. Astfel, la pariuri pe internet putem miza nu doar pe un singur sport și nu neapărat pe un număr limitat de evenimente sportive. Dacă dorim elaborarea unui bilet cu 11 sau 12 evenimente, nu este nicio problemă, dar la fel de bine, putem alege să pariem doar pe trei sau patru evenimente, dacă și cotele pe care ni le alegem sunt avantajoase. La pariuri online, vei ști întotdeauna cât poți câștiga cu biletul tău. Astfel, dacă la sistemele loteriei de stat ai un fond de câștiguri care constituie mai tot timpul o necunoscută, la pariuri pe internet, câștigul de pe biletul tău va fi întotdeauna cel ales de tine. Astfel, în funcție de evenimentele pe care le-ai marcat, cotele fiecăruia se înmulțesc între ele, rezultând o cotă finală, înmulțită cu suma pe care ai pariat-o. Aceasta va fi valoarea câștigului tău. Nu în ultimul rând, la pariuri online, la fel ca și la parierea la ghișeu, poți pune condiții pentru variantele tale de joc. Astfel, dacă din 12 meciuri tu alegi să poți pierde unul sau două, poți face acest lucru, iar cota finală de câștig va scădea în consecință. De asemenea, la pariuri pe internet îți poți construi un bilet cu baze, la fel ca la loterie, în care să pui câteva rezultate care să rămână constante, iar altele care să completeze câștigul generat de acestea. În astfel de cazuri, dacă unul dintre meciurile pe care tu le-ai bifat ca bază nu au ieșit, întregul bilet va fi compromis.

Ce să urmăresc la pariuri online

Primul lucru pe care trebuie să-l urmărești la pariuri pe internet sunt cotele oferite de casele de pariuri. Acestea variază de la meci la meci și chiar de la un moment la altul al zilei. De asemenea, urmărește eventualele ponturi ale zilei, pe care ar fi bine să le exploatezi. Astfel, în cazul în care ai aproape certitudinea că o anumită echipă va scoate un rezultat favorabil, poți construi în jurul acestui meci un bilet care să-ți aducă șanse suplimentare de câștig. De asemenea, poți paria live, caz în care inspirația de moment joacă un rol hotărâtor. În acest caz, experiența și flerul la pariuri online sunt aproape de neînlocuit.