OTP Bank Liga: MOL Vidi vs Ujpest

Recomandarea noastră: 1

MOL Vidi, Ujpest
MOL Vidi - Ujpest
1
1.83
X
3.20
2
4.20

Partidele echipelor naționale au trecut astfel că fotbaliștii se concentrează pe echipele de club. Astăzi sunt foarte puține meciuri programate da noi am ales cel mai interesant meci al zilei să oferim un pronostic câștigător. Este vorba despre întâlnirea dintre MOL Vidi vs Ujpest. Acest meci este o restanță din etapa a 6-a. Campionatul Ungariei este unul într-o continuă creștere astfel că trebuie să ne îndreptăm atenția și spre această competiție. În ultimele cinci meciuri directe dintre cele două adversare de astăzi s-au marcat cel puțin 3 goluri, așa că și astăzi ne așteptăm la un asemenea joc. O bună strategie pariuri ne poate duce spre un câștig important.

Goluri multe în MOL Vidi vs Ujpest

MOL Vidi este o echipă foarte puternică. Acest lucru se vede din performanțele pe care le realizează pe plan european. Cei de la MOL Vidi sunt pe poziția a doua într-o grupă cu Chelsea, Bate și PAOK. Până acum ei au acumulat șase puncte în acea grupă ceea ce este foarte bine. În campionatul Ungariei, gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 4-a. Cu un succes astăzi ei pot ajunge pe locul al treilea. Forma lor arătată în ultimele partide nu a fost una foarte bună deoarece în ultimele trei etape din campionatul Ungariei au înregistrat un singur succes. Pe Beturi.ro găsești cea mai bună strategie pariuri.

Ujpest pornește cu șansa a doua în acest joc. Oasăeții ocupă pozția a cincea aclasamnetului și chiar dacă sunt la egalitate de puncte cu cei de la MOL Vidi considerăm că le va fi foarte dificil să obțină un rezultat pozitiv astăzi. Ujpest a înregistrat patru victorii în ultimele cinci etape disputate astfel că se află într-o formă destul de bună. Totuși trebuie să notăm faptul că ei nu evoluează în cupele europene astfel că se pot concentra pe campionat. În deplasare cei de la Ujpest au doar două victorii în șase etape disputate.

Meciul dintre MOL Vidi vs Ujpest se anunță a fi unul foarte interesant. Sunt două echipe ce se află în partea superioară a clasamentului. Vom paria că la finalil celor 90 de minute se va impune MOL Vidi. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.83. Putem miza că vor reuși să înscrie ambele echipe. Astfel acest pronostic va avea o cotă de 1.70. Pariază în fiecare zi alături de noi și o să reușești să câștigi.