Online, Offline și Ponturi pariuri

Ai jucat până acum la pariuri sportive? Prima decizie pe care trebuie să o iei atunci când decizi să pariezi este modalitatea prin care o vei face. Cele doua variante mari țin de casa de pariuri. Fie că este fizică sau stradala, casele de pariuri oferă aceleași servicii. Diferența constă în efortul pe care-l vei depune și în avantajele pe care vrei să le ai. În timp ce pariul la o casă de pariuri stradala necesită deplasarea fizică până la locația respectivă, pe net putem paria din confortul casei noastre. De asemenea putem paria mai repede și putem alege dintr-o varietate mai largă de meciuri. Un avantaj foarte mare este că pe internet, imediat lângă casa de pariuri online, găsim și ponturi pariuri, ceea ce nu vom întâlni niciodată în locații fizice. Citește în continuare motivele pentru a alege casa de pariuri online.

Casele de pariuri offline au program de lucru fix si nu poți beneficia de ponturi pariuri.

Deja există printer noi proverbul modern care spune că „online este mereu mai simplu”. Și asa și este. În primul rând, sediile fizice ale agențiile au program fix ceea ce îți limitează din start posibilitatea de a paria. Programul standard fiind de la orle 10 ale dimineții până seara la aceeași oră. Însă, o casă de pariuri online este accesibilă în orice moment din zi sau din noapte. Agențiile stradale sunt închise odată cu fiecare sărbătoare legală ceea ce înseamnă că exact în zilele când ai timp pentru micile tale plăceri, aceștia nu-ți oferă posibilitatea de a te bucura. Soluția în aceste cazuri este să pariezi online. Și ca un bonus, pe internet găsești foarte ușor ponturi pariuri.

Gamă variată de pariuri.

La casele de pariuri stradale poți paria, evident, doar pe meciurile oferite de ei în acea zi. De cele mai multe ori ceștia oferă doar meciurile din cupe mari sau întâlnirile directe dintre echipe de prestigiu. Pe internet oferta este mult mai largă. În primul rând poți găsi ponturi pariuri ce te vor ajuta să ai un plus de siguranță. Apoi, datorită gamei foarte largi de meciuri oferite în online, poți juca doar ceea ce te interesează. În timp ce casele de pariuri sportive îți impun bilete standard sau, în cel mai fericit caz, un minim de trei jocuri, în casele de pariuri online poți paria mult mai ușor, oricând și oricât.

Pariurile în timp real sunt mai palpitante.

Mereu activitatea de a paria în timpul desfășurării competiției a fost mai atractivă. Pe lângă nivelul crescut de adrenalină pe care ți-l oferă, pariurile în timp real fac urmărirea joculiui mai interesantă. Dacă atunci când plasezi un pariu înainte de meci poți consulta ponturi pariuri de specialitate pentru siguranță, în timpul jocului ai ocazia să-ți testezi intuiția și priceperea. La casele de pariuri offline poți paria în timp real dar contează foarte mult câți jucători sunt în acel moment în agenție. Totodată, din cauza timpului efectiv de înregistrare al biletelor, poți pierde faze importante. Confortul este și el semnificativ scăzut. Pe internet poți face același lucru, mult mai confortabil și fără să ai pe cineva la coadă în fața ta.