Tombola Ticket Machine
Ofertă valabilă: 25.11 – 31.12.2021
Viorel Berbece
25 noiembrie 2021

Tombola Ticket Machine Pokerstars – Participă și Câștigă Zilnic!

5/5 - (1 vote)

Încearcă-ți norocul la tombola Ticket Machine! Intră în cursa pentru 1 milion de lei în cadrul unei extrageri zilnice Pokerstars! Citește în continuare dacă vrei să vezi cum te poți înscrie.

pokerstars sport
Intră în cursa premiilor zilnice de la Pokerstars!
Pariază și ai șansa de a câștiga premii zilnice cu Tombola Ticket Machine!
 • Înregistrează-te la operatorul Pokerstars prin intermediul butonului „Vreau oferta!” din cadrul acestui articol;
 • Plasează orice pariu pe bani reali pentru a intra în Tombola Ticket Machine;
 • Ai șansa de a câștiga zilnic premiile puse în joc!

Tombola Ticket Machine este un concurs Pokerstars cu premii zilnice. Jucătorii care plasează minim un pariu pe orice joc de cazino pe durata ofertei, primesc un bilet pentru această extragere. Acestă tombolă este organizată zilnic în perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2021. Fiecare perioadă de promoție Pokerstars se derulează timp de 24 de ore.

Important: Jucătorii trebuie să plaseze un pariu pe bani reali folosind soldul cash al contului lor de Pokerstars. Pariurile care sunt plasate din alte fonduri precum cele bonus, nu sunt eligibile pentru participarea la tombolă. Pentru a face o depunere Pokerstars, citește articolul de pe BETuri dedicat acestui proces.

Tombola Ticket Machine – Revendicarea și folosirea ofertei

După ce ai plasat un pariu pe orice joc de cazino în perioada promoțională o să ți se atribuie un bilet pentru extrageri Pokerstars. Acest ticket va fi acordat în termen de 24 de ore după indeplinirea cerințelor de eligibilitate. După ce tombola a avut loc și biletele câștigătoare au fost anunțate, jucătorii care au avut un ticket câștigător vor primi rotiri gratuite sau un bonus instant de cazino.

Rotirile gratuite câștigate vor expira în 48 de ore după ce au fost depuse în cont dacă jucătorii nu le revendică. După expirare, toate rotirile rămase și câștigurile în așteptare vor fi pierdute. Aceleași reguli se aplică și în cazul bonusului de cazino.

Termeni și condiții – Rotiri Gratuite și bonus cazino

Dacă ai avut un bilet câștigător la Tombola Ticket Machine în urma căruia ai câștigat rotiri gratuite, în continuare îți vom prezenta cele mai importante aspecte despre acestea:

 • Rotirile gratuite pot fi utilizate doar la jocurile specificate și nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite la alte jocuri;
 • Câștigurile de pe urma rotirilor gratuite vor fi transferate în balanța contului tău sub formă de cash fără restricții de retragere și fără condiții de rulaj.

În cazul în care ai câștigat un bonus instant la cazino, termenii și condițiile se schimbă. Poți vedea mai jos pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a utiliza bonusul:

 • Bonusul instant de cazino poate fi utilizat la orice jocuri de cazino;
 • Se aplică condiții de rulaj pentru convertirea bonusului în fonduri cash. Pentru a îndeplini rulajul, jucătorii trebuie să câștige 0,1 Puncte de eliberare per 1 leu din bonusul instant de cazino acordat, înainte de data expirării bonusului;
 • După ce jucătorul câștigă necesarul de Puncte de eliberare, soldul bonusului instant de cazino va fi convertit în bani reali și transferat în balanța reală.

Important: Dacă jucătorii doresc să urmărească necesarul de pariere pentru bonusul lor de pe urma Tombola Ticket Machine, o pot face prin intermediul meniului la secțiunea de “Recompensele mele”.

După ce bonusul a fost convertit în bani reali, aceștia pot fi retrași din cont. Procesul de retragere Pokerstars a fost explicat pas cu pas de echipa BETuri pe site, la secțiunea Ghid Pariuri.

Cum se converteşte un bonus instant de casino

Pentru a converti un bonus instant de cazino în bani reali, trebuie îndeplinită o cerinţă de câştigare de Puncte de eliberare. Punctele de eliberare sunt câştigate jucând în jocuri eligibile, iar diferite jocuri acordă diferite sume de puncte. Poți consulta termenii și condițiile operatorului pentru a vedea tabelele și sumele necesare ale fiecărui joc în parte pentru câștigarea unui punct de eliberare.

De ce să alegi Pokerstars?

Pokerstars Online este una dintre cele mai cunoscute platforme de poker din lume. Apărut în 2001, în prezent are peste 50 de milioane de clienți activi. Pe lângă secțiunea bine cunoscută de poker, agenția dispune și de o platformă de pariuri sportive și cazino. Aceștia vin cu promoții atrăgătoare săptămânal precum cea prezentată în acest articol, anume Tombola Ticket Machine.

Principalele trei motive pentru care să alegi Pokerstars:

 • Jocurile sunt sigure și securizate;
 • Dispune de mai multe moduri de a juca în cazino;
 • Dispune de o echipă de Servicii Clienți Pokerstars dedicată și disponibilă non-stop.

Concluzii Tombola Ticket Machine

Tombola Ticket Machine reprezintă o promoție Pokerstars ideală pentru jucătorii care sunt în căutarea unui cazinou nou. Nu uita că acestă tombolă îți poate aduce premii zilnice pentru ca tu să ai o experiență unică și să te bucuri de câștiguri generoase.

Dacă iți place cum sună aceste extrageri zilnice Pokerstars, aruncă o privire pe pagina noastră cu Oferte Cazino și alege ce ți se potrivește cel mai bine. Echipa BETuri.ro iți urează succes!

pokerstars sport
Intră în cursa premiilor zilnice de la Pokerstars!
Pariază și ai șansa de a câștiga premii zilnice cu Tombola Ticket Machine!
 • Înregistrează-te la operatorul Pokerstars prin intermediul butonului „Vreau oferta!” din cadrul acestui articol;
 • Plasează orice pariu pe bani reali pentru a intra în Tombola Ticket Machine;
 • Ai șansa de a câștiga zilnic premiile puse în joc!