cupa mondială magic jackpot
Oferta valabilă: 13.06 - 21.11.2022
Cristi Geiger
13 iunie 2022

Cupa Mondială Magic Jackpot – Câștigă o vacanța la CM 2022!

5/5 - (1 vote)

Cupa Mondială Magic Jackpot dă startul cursei pentru o excursie în valoare de 57.000 lei la Mondialul din Qatar din această toamnă, dar și pentru multe alte premii atractive. Favoriții tăi sunt pregătiți de spectacol. Singurul lucru care mai lipsește din senzația de Mondial ești TU!

magic jackpot online
Cupa Mondială Magic Jackpot – Ia-ți biletele spre CM 2022
Ia și tu startul în cursa pentru o excursie în Qatar + multe alte premii

Febra Mondialului prinde contur și la Magic Jackpot! Participă și tu la Roata pentru Mondial și poți câștiga premii substanțiale, perfecte pentru o vară încinsă.

Marele premiu: O vacanță în valoare de 57.000 RON la Mondialul din Qatar (transport, cazare + bilete la meci)!

Promoția Magic Jackpot pune la bătaie numeroase premii pe lângă excursia la Mondial. Aceste premii constau în rotiri gratuite pentru contul tău, dar și multe alte surprize: Cadou Magic Jackpot, Premiu Magic Jackpot, Cadou Exclusiv și Premiu Exclusiv. Toate aceste premii pot fi câștigate cu Roata Mondială!

Regulamentul Ofertei Cupa Mondială Magic Jackpot

Lucrurile stau destul de simplu când vine vorba de promoția Roata Mondialului de la Magic Jackpot. Primul pas pe care îl ai de făcut este să ai un cont activ Magic Jackpot. Dacă nu ai mai folosit platforma de sloturi până acum, stai liniștit. Avem un articol special pregătit despre procesul de înregistrare Magic Jackpot. Apasă pe butonul „Vreau Oferta!” de mai sus și pornește în călătoria sezonului!

Al doilea pas pe care îl ai de făcut este să tragi la poartă și să marchezi Golurile de la Roata Mondialului Magic Jackpot. Ce înseamnă asta? Simplu! Duci la bun sfârșit primele 3 misiuni primite și ești eligibil să treci către etapa cu numărul 2.

În a doua etapă, mai trebuie să înscrii doar 2 goluri (să finalizezi cu succes alte 2 misiuni), iar la final intri în cursa pentru un premiu garantat din cadrul promoției Cupa Mondială Magic Jackpot!

Promoții Magic Jackpot – În ce constă campania Roata Mondialului Magic Jackpot?

Te întrebi care ar putea fi misiunile pe care le vei avea de făcut? Îți spunem noi chiar acum: Golul nr. 1 pe care îl ai de înscris este să-ți încarci documentele pentru verificarea contului tău. Dacă nu ești un novice într-ale jocurilor de noroc online, cu siguranță ești familiarizat cu această procedură. Dacă nu ai mai făcut asta până acum, nu e problemă!

Cadrul legal obligă casele de pariuri și cazinourile online să interzică accesul minorilor sau al persoanelor care vor să se folosească de o identitate falsă pentru a-și crea un cont la pariuri sau păcănele online.

Golul nr. 2 – Pariază 1000 RON cash la Sloturi. Poate că pare destul de complicat, însă fanii cazinourilor online știu că rulajul a 1000 de lei nu înseamnă chiar atât de mult. Practic, fiecare rotire contribuie la rulajul cashpot-ului tău, indiferent dacă ea este câștigătoare sau nu. La final, poți ieși pe plus bine de tot și să reușești să și satisfaci acest total de 1000 RON.

Astea sunt doar câteva exemple, însă nici celelalte misiuni nu sunt prea grele pentru a putea fi duse la bun sfârșit.

Prinde curaj cu bonusul de Bun Venit – Cupa Mondială Magic Jackpot

Dacă ești începător, bonusul de bun venit Magic Jackpot va fi un adevărat sprijin pentru tine. Ai parte de 100% bonus până la 1500 lei + 600 rotiri gratuite! Totul pare mai ușor atunci când primești un astfel de bonus la debutul tău la Magic Jackpot! În plus, ai și 20 rotiri gratuite Magic Jackpot doar pentru faptul că te înregistrezi!

magic jackpot online
Cupa Mondială Magic Jackpot – Ia-ți biletele spre CM 2022
Ia și tu startul în cursa pentru o excursie în Qatar + multe alte premii

Febra Mondialului prinde contur și la Magic Jackpot! Participă și tu la Roata pentru Mondial și poți câștiga premii substanțiale, perfecte pentru o vară încinsă.

Marele premiu: O vacanță în valoare de 57.000 RON la Mondialul din Qatar (transport, cazare + bilete la meci)!

Concluzii + sfaturi finale pentru tine – Promoție Mondial Magic Jackpot

Nu uita că BETuri.ro îți aduce cele mai noi oferte din lumea pariurilor sportive, dar nu-i neglijăm nici pe fanii sloturilor online! Verifică cele mai fresh promoții din lista de Oferte Pariuri și Oferte Cazino și alege-ți favoritele! Dacă ești atras de zona de pariuri sportive, te invităm alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri!

În ajutorul tău venim și cu rubrica de Ghid în care poți găsi răspunsurile la întrebările tale legate de Magic Jackpot și nu numai! „Cum fac o plată la Magic Jackpot?” sau „Metode de contact Magic Jackpot” sunt doar câteva dintre temele abordate de echipa noastră.

Îmbracă-ți echipamentul de joc, ieși la încălzire și dă drumul la driblinguri cu oferta Cupa Mondială Magic Jackpot. Fii suficient de abil și marchează toate Golurile din promoție și te poți califica la Mondialul din Qatar! Baftă multă!