250 ron gratuit maxbet
Ofertă valabilă: 04.04.2022 - 31.05.2022
Vlad M.
18 aprilie 2022

250 RON Gratuit Maxbet – Bonus la Verificare

5/5 - (5 votes)

Începe o nouă aventură în universul câștigului alături de Maxbet! Verifică-ți contul rapid și securizat și bucură-te de Bonusul de 250 RON Gratuit Maxbet pentru Regatul Animalelor din Buffalo Power. 

Maxbet Pariuri
Bonus 250 RON Gratuit Maxbet!
Bonus la verificare odată cu înregistrarea pe platformă!
Cod bonus: 250PLAYSON

Profită de oportunitatea oferită de Maxbet și revendică bonusul de 250 RON Gratuit la verificare. Mult spor!

Nu poți rata bonusul de 250 RON Gratuit din partea Maxbet! Ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să îți verifici contul de pe platforma Maxbet prin intermediul unui click pe butonul de mai sus:“Profită acum!“.

Pe lângă acest bonus, în cazul în care vei depune 50 RON la prima depunere, ai 10 șanse la promoția MaxCurățenia. Cu ajutorul acesteia ai șansa de a câștiga o curățenie de primăvară ca la carte, un living nou nouț de 3000 EURO sau Marele Premiu – un apartament de 100.000 EURO

Bonus la Verificare – Cum revendici Bonusul

 • Pentru a beneficia de un Bonus la Verificare este necesar ca jucătorul să încarce o copie a unui act propriu de identitate în secțiunea Profilul meu la rubrica Verificare.
 • După procesul de verificare, revendicarea bonusului de 250 RON Gratuit Maxbet presupune introducerea următorului cod bonus: 250PLAYSON
 • Bonusul Maxbet de 250 RON este disponibil doar pentru jucătorii care și-au verificat contul începând cu data de 04.04.2022. Un singur bonus se acordă odată cu verificarea contului. 
 • Intervalul de disponibilitate al perioadei promoționale este între 04.04.2022 – 31.05.2022

Termeni și condiții – 250 RON Gratuit Maxbet

 • Bonusul este disponibil pentru sloturile următoare: Legend of Cleopatra Megaways, Buffalo Power: Hold and Win, Book of God: Multichance, Burning Wins
 • Valabilitatea bonusului de 250 RON Gratuit Maxbet este de 7 zile de la acordarea acestuia. În tot acest timp, clientul are dreptul de a revendica câștigurile obținute conform unor condiții menționate mai jos. Dacă după această perioadă de timp jucătorul nu va îndeplini aceste condiții, întreaga sumă bonus și câștigurile aferente din aceasta vor fi retrase din balanța jucătorului. 
 • Cerința minimă pentru rulaj în cazul bonusului de verificare este de 40 de ori valoarea bonusului.
 • Miza maximă de joc în cazul acestui bonus este de 80 RON.
 • Pentru retragerea câștigurilor este necesară efectuarea unei prime depuneri în valoare de cel puțin 100 RON.
 • Suma maximă ce poate fi revendicată din bonusul de 250 RON Gratuit Maxbet este în valoare de 1000 RON. Câștigurile ce depășesc această sumă vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 • Conturile duplicate nu sunt eligibile pentru a beneficia de această ofertă de Bonus Gratuit.
 • Bonusul este disponibil strict în secțiunea Cazino. Suma depusă și rulajul îndeplinit se folosesc exclusiv în secțiunea menționată. În caz contrar, bonusul și eventualele câștiguri se anulează.

Concluzii

Nu poți rata bonusul de 250 RON Gratuit Maxbet! Urmărește cu atenție toți pașii precizați în articolul acesta și bucură-te de un super Bonus la Verificare din partea operatorului Maxbet! Tot în luna mai ai la dispoziție o altă promoție la verificare, constând în 350 rotiri gratuite Maxbet la Big Bass Bonanza! Nu uita de cei 123 RON Gratis Maxbet oferiți exclusiv pe platforma noastră sau informațiile cu privire la aplicația Maxbet.

Dacă ești interesat de alt tip de bonusuri sau oferte, verifică atât Ofertele Caselor de Pariuri de pe site, cât și alte Oferte Cazino disponibile. Credem că întotdeauna diversitatea este esențială pentru orice jucător!

Pe site-ul nostru găsești și secțiunea de Ponturi Pariuri – iar aici beneficiezi de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu variante profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Te așteptăm și pe grupul nostru de Telegram sau pe pagina de Facebook BETuri. Mult spor!

Maxbet Pariuri
Bonus 250 RON Gratuit Maxbet!
Bonus la verificare odată cu înregistrarea pe platformă!
Cod bonus: 250PLAYSON

Profită de oportunitatea oferită de Maxbet și revendică bonusul de 250 RON Gratuit la verificare. Mult spor!