Grupa D: Argentina vs Islanda

Recomandarea noastră: 1

argentina islanda pariuri
Argentina - Islanda
1
1.35
X
5.30
2
10.50

Argentina vs Islanda e unul dintre cele mai inedite dueluri de la Cupa Mondială. Meciul se joacă sâmbătă, 16 iulie 2018, la ora 16, ora României, pe Otkrytiye Arena din Moscova. Avem de a face pe de o parte cu o dublă campioană mondială, Argentina și pe de altă parte cu țara cu cea mai mică populația care s-a calificat vreodată la Campionatul Mondial, Islanda. Insularii se află la prima participare din istorie.

Argentina vs Islanda, un duel aparent dezechilibrat

Dacă acest meci s-ar fi jucat acum 20 de ani, am fi știut din start că este o dispută extrem de dezechilibrată. Nu și în 2018, când nordicii se află deja la al doilea turneu final consecutiv pe care îl dispută. În 2016, la Campionatul European desfășurat în Franța, islandezii au ajung până în faza sferturilor de finală, după ce au învins în optimi una dintre favoritele turneului, Anglia. De partea cealaltă, argentinienii doresc să răzbune finala pierdută în 2014 în fața Germaniei.

Atunci, în prelungiri, mijlocașul Mario Götze de la Borussia Dortmund spulbera visul sud-americanilor de a deveni campioni mondiali pentru a treia oară în istorie.  Argentina vs Islanda este un bun exercițiu strategic pentru cei mai dedicați pariori. Suntem siguri că printre ei te numeri și tu.  Pariul nostru pentru acest meci este un 1 solist. Argentina pleacă în mod catgoric cu prima șansă.

Argentina vs Islanda sau prima revanșă a lui Lionel Messi

Argentina face parte din galeria selectă a naționalelor care au câștigat cel puțin de două ori Cupa Mondială. Din această categorie mai fac parte Uruguay cu două cupe, Italia și Germania cu câte patru, dar și performera din toate timpurile, Brazilia, cu cinci. Ultimul succes al Argentinei a venit în 1986 în Mexic, după o finală agitată cu Germania de Vest. Au urmat două finale pierdute în 1990 și în 2014, dar și promisiunea altor titluri, dată de legendele Maradona și Messi. În ultimii 32 de ani, Argentina a fost mereu văzută ca favorită la câștigarea Cupei Mondiale. Anul acesta, în Rusia, cota Argentinei de a se impune variază între 9 și 12.

Cum au mers preliminariile și meciurile de pregătire pentru Pumele Argentiniene

Naționala antrenată de Jorge Sampaoli (fost manager al chilienilor, dar și al clubului de primă ligă spaniolă Sevilla) a obținut locul al treilea în zona de calificare pentru Cupa Mondială din America de Sud. Brazilia a câștigat detașat preliminariile, urmată fiind de Uruguay. Diferența între Argentina și prima echipă de sub linie, Chile, a fost de doar două puncte. Mai mult, nici în 2018 lucrurile nu au stat mai bine pentru Messi, Dybala și Di Maria în meciurile amicale.

Argentina a disputat trei amicale, obținând două victorii (cu Italia și Haiti) și pierzând incredibil în fața Spaniei cu 1 la 6. Starul Barcelonei, Lionel Messi, nu a evoluat în acea partidă disputată la Madrid. Grupa D, din care fac parte Argentina și Islanda, le mai cuprinde pe Nigeria și pe Croația. Dacă calculele hârtiei se vor respecta, Argentina ar trebui să obțină primul loc, în timp ce toate celelalate trei naționale se vor bate pentru al doilea loc în optimi. Să vedem ce surprize ne oferă Argentina vs Islanda, sâmbătă la ora 16.

Un lot foarte valoros

Conform site-ului Transfermarkt.de, Argentina are al șaptelea cel mai scump lot din echipele participante la Cupa Mondială din Rusia. Valoarea de piață însumată a Pumelor Argentiniene atinge valoarea de 612 milioane de lire sterline. Doar Belgia, Anglia, Germania, Brazilia, Spania și Franța se pot lăuda cu cifre mai bune. Este prima întâlnire dintre Argentina și Islanda, iar jucătorii din țara tangoului pleacă în mod sigur cu prima șansă.

Vedetele argentinienilor pentru acest Campionat Mondial sunt Lionel Messi de la Barcelona, Gonzalo Higuain de la Juventus Torino, Angel di Maria de la PSG. dar și Nicolás Otamendi de la Manchester City. Fundașul de 30 ani este un jucător-cheie pentru Sampaoli, dar și pentru construcția gândită de pe Pep Guardiola la campioana Angliei.

Argentina vs Islanda, debutul ideal pentru insulari

Acum 20 de ani, nimeni nu s-ar fi gândit că o țară cu o populație sub 500.000 de locuitori, cum este cazul Islandei, se poate califica la un turneu final important. S-a întâmplat islandezilor în 2016, la Europeanul francez. Atunci, aceștia au lăsat acasă după prelimarii Turcia și Olanda. Și cum asta nu ar fi fost în sine o mare performanță, Islanda a trecut la nivelul următor. S-a clasat pe locul al doilea într-o grupă cu Portugalia (lusitanii au venit pe locul al treilea), Austria și Ungaria. Apoi a urmat legendarul meci împotriva Angliei, câștigat de nordici cu 2 la 1. Momentul de glorie a fost întrerupt de Franța, care a oprit drumul islandezilor către seminfialele de la Euro 2016. Poți verifica oricând cotele islandezilor la Mondialul din Rusia. Vei găsi variante interesante pe care să le încerci.

Preliminariile pentru Rusia 2018, încă o provocare pentru islandezi

Managerul Heimir Hallgrímsson a reușit să își motiveze încă și mai mult jucătorii pentru premiliminariile Cupei Mondiale, unde Islanda nu fusese niciodată. Grupa nu era deloc una accesibilă, trei dintre echipele din grupă fiind mult mai bine cotate și cu o experiență internațională superioară islandezilor. Turcia, Croația și Ucraina plecau ca favorite, Islanda neputând spera (la începutul preliminariilor) decât maxim la un loc de baraj. Cu toate acestea, Alfred Finnbogason (Augsburg), Gylfi Sigurdsson (Everton) și Birkir Bjarnason (Aston Villa) s-au clasat pe primul loc, Croația fiind echipa care a mers la baraj și și-a obținut biletele pentru Rusia. Argentina vs Islanda este marele jackpot pe care insularii l-au obținut la debut în Cupa Mondială. Nu oricine se poate bucura de un asemenea privilegiu.

O mică criză în amicalele din 2018

Anul acesta, pregătitor pentru campionatul Mondial din vară, nu a fost cel mai satisfăcător pentru islandezi. Din cele cinci meciuri amicale disputate, Islanda a obținut o singură victorie, în fața modestei naționale a Indoneziei, a pierdut trei meciuri (Norvegia, Peru și Mexic) și a remizat recent cu Ghana, echipa necalificată la Cupa Mondială din Rusia. Analizând puțin aceste rezultate, ajungem la concluzia că islandezii s-au încurcat și cu echipe ce au fost foarte departe să obțină biletele pentru Rusia 2018. Acest semnal de alarmă nu este tocmai de bun augur în vederea întâlnirii cu Argentina de sâmbătă, 16 iunie. Tu ce crezi că se va întâmpla pe Otkrytiye Arena din Moscova? Opinia ta e foarte importantă pentru noi.

Opțiuni de pariere

Care sunt cele mai bune variante de pariere? Poți încerca, pentru o cotă foarte bună, marketul numit Ambele echipe vor înscrie. Unibet oferă o cotă avantajoasă de 2.38. Nici piața intitulată Argentina Peste 2.5 nu e de evitat. Același furnizor de cote îți oferă un curs de 2.63 pentru această opțiune. Argentina vs Islanda va fi o sărbătoare a fotbalului trăit cu sufletul. Ești pregătit?