Meci amical: Slovacia vs Danemarca

Recomandarea noastră: 1

Slovacia - Danemarca
1
1.14
X
15.00
2
31.00

Seria meciurilor echipelor naționale va începe astăzi. Una dintre cele mai interesante partide ce se va disputa astăzi este întâlnirea dintre Slovacia vs Danemarca. Acest joc va avea loc pe arena din Trnava. Fluuerul de start al partidei va fi de la ora 21:30. La prima vedere acest joc este unul echilibrat dar dacă citim știrile despre cele două echipe, jocul acesta este unul total dezechilibrat și are o favorită clară la victorie. Cele două adversare de astăzi nu s-au mai întâlnit de mult timp într-un meci direct astfel că nu putem trage o concluzie dupa aceste meciuri. Cei mai buni tipseri de la Beturi.ro ne vor aduce pentru astăzi o serie de pariuri câștigătoare.

Dezechilibru în Slovacia vs Danemarca

Slovacia pornește în acest meci ca mare favorită. Este aproape sigur că gazdele de astăzi vor obține un succes la scor. Slovacii nu au participat la Campionatul Mondial din Rusia. Ei au încheiat pe poziția a doua preliminariile pentru Campionatul Mondial. Totuși slovacii nu au participat la mondial deoarece au fost cea mai slabă echipă de pe poziția a doua. În această seară echipa națională a Slovaciei va face o ultimă repetiție înaintea debutului din Liga Națiunilor. În Liga Națiunilor ei vor întâlni Cehia și Ucraina. Slovacia va întâlni duminică în fața Ucrainei. Pariază pe pontul celor mai buni tipseri și obține profit.

Danemarca este cotată fără nici o șansă în acest joc. Ei au deplasat pentru acest meci o echipă de amatori. Nordicii trec printr-o criză. Cei mai importanți jucători ai echipei printre care și Christian Eriksen au anunțat că nu se vor prezenta la convocări. Fotbaliștii protestează deoarece Federația Daneză nu a semnat un contract colectiv cu aceștia. În pericol este și partida cu Țara Galilor din Liga Natiunilor. Ei vor evolua în Liga Națiunilor contra Irlandei și celor dij Țara Galilor.

Meciul Slovacia vs Danemarca ne aduce și alte pariuri câștigătoare în afară de rezultatul final. Putem merge pe un scor fluviu în acest meci. Pontul peste 5.5 goluri ne aduce o cotă de 1.70. Putem paria la o cotă de 1.40 că doar una dintre echipe va reuși să înscrie și aceea este Slovacia. Credem ca danezii nu vor reuși să înscrie nici golul de onoare. Pariază și câștigă alături de noi.