Meci amical: Portugalia vs Croația

Recomandarea noastră: 1

Portugalia - Croația
1
2.45
X
3.20
2
3.05

De la ora 21:45 este programată o meci de gală. Chiar dacă este doar un joc amical nu înseamnă că nu vom asista la un spectacol de zile mari. La Algarve, Portugalia vs Croația vor disputa un meci care nu trebuie ratat. Este primul joc al ambelor formații după Campionatul Mondial. Ultima întâlnire directă a celor două formații a fost la Campionatul European din urmă cu două ani. Atunci portughezii au obținut calificarea în fața adversarilor de astăzi. Nu trebuie sa uitam ca in acest joc se vor intalni Campioana European, Portugalia si vice-campioana mondiala, Croatia. Pentru această meci putem beneficia de avantajele de la pariuri live.

Echipe noi: Portugalia vs Croația

Portugalia se pregătește pentru meciurile din Liga Națiunilor. Gazdele partidei de astăzi se vor întâlni luni pe Italia. La Campionatul Mondial din Rusia, portughezii nu au impresionat. Ei au fost eliminați în optimile finale din Uruguay. Cel mai important jucător al lusitanilor, Cristiano Ronaldo nu va fi în lot pentru aceste meciuri. El a ales să rămână la echipa de club pentru a se pune la punct la capitolul fizic. În această seară Pepe va prezenta prezența cu numărul 100 în tricoul naționali. În cele patru dueluri directe dintre cele două formații, sa impus Portugalia. Astfel, partidele gazdelor de astăzi au avantajul moral pentru jocul de astăzi. Pariază la pariuri și o să câștigi alături de noi.

Croația este la prima reprezentare după ce au obținut poziția a doua la Cupa Mondială. Așa cum știu deja croații au pierdut finala, împotriva Franței. Croații au avut un traseu foarte bun la nivel mondial și au obținut cea mai importantă performanță din istorie. Croații vor veni și cu unele noutăți la nivelul lotului de jucători. Mandzukic, Strinic, Subasic și Corluka au ales să se retragă din țară. În Liga Națiunilor se află o grupă cu Spania și Anglia. Ei votează în acest concurs în fața Spaniei.

Portugalia vs Croația este un duel ce nu trebuie lăsat, chiar dacă este un meci amical. Portughezii vor porni cu prima șansă la victorie în această partidă. Pe lângă o victorie a Portugaliei, putem miza și pe faptul că vom marca peste 2.5 goluri. Pontul acesta vine cu o cotă de 1,90. În acest meci va fi important să vedem nivelul la care se află cele două echipe după Campionatul Mondial.