Meci amical: Italia vs Ucraina

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Italia - Ucraina
1
1.65
X
3.75
2
6.00

Seria meciurilor amicale ale echipelor naționale va începe în această seară. De la ora 21:45 avem programat un meci de gală între Italia vs Ucraina. Niciuna dintre cele două formații nu au participat la Cupa Mondială. Acest meci poate fi privit ca o revanșă în fața suporterilor. Italienii au câștigat ultimele patru dueluri directe dar acestea au fost mult timp. Cele două formații evoluează acum în Liga Națiunilor. Cele două formații se pot lăuda cu rezultate diferite în această competiție până în acest moment. Cele mai bune cote o să le găsești în fiecare zi doar la partenerii noștri.

Duel echilibrat: Italia vs Ucraina

Italia este cotată cu prima șansă la victorie, în acest joc. Squadra Azurra nu a participat la Campionatul Mondial din această vară dar nici acum nu traversează o formă foarte bună. În ultimele patru partide au înregistrat două rezultate de egalitate și au suferit 2 înfrângeri. Cu acest bilanț nu putem spune că italienii se află într-o perioadă foarte bună. În Liga Națiunilor evoluează într-o grupă alături de Portugalia și Polonia. Ei au înregistrat un singur egal contra Poloniei și au pierdut în fața Portugaliei. Chiar dacă Italia este favorită astăzi, pentru ei se anunță un meci foarte echilibrat. Pariază și câștigă cu cele mai bune cote oferite de partenerii de pe site-ul Beturi.ro.

Ucraina are șansa să obțină un rezultat notabil chiar dacă este doar un meci amical. Ucrainienii, după ce au ratat prezența la Mondial se află într-o formă foarte bună. Ultima înfrângere a celor din Ucraina a fost acum aproximativ un an. De atunci au disputat o serie de șapte meciuri în care au obținut doar rezultate pozitive. Mai mult în ultimele trei meciuri au obținut trei victorii ceea ce ne arată că sunt într-o formă de zile mari. În Liga Națiunilor, ucrainienii sunt într-o grupă din care mai fac parte Cehia și Slovacia. Ei au obținut două victorii în primele două meciuri ale grupei, astfel că se află pe prima poziție a grupei cu șanse puncte.

Partida dintre Italia vs Ucraina ne aduce o serie de pariuri câștigătoare. La o cotă de 1.60 vom miza pe faptul ca Italia se va impune la finalul celor 90 de minute. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.