Meci amical: Germania vs Serbia

Astăzi sunt programate primele meciuri amicale deoarece ne apropiem de startul campaniei de calificare la EURO. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei este jocul dintre Germania vs Serbia. Acest joc se va disputa la Wolfsburg. Ne aşteptăm la un joc deschis fără o miză foarte mare dar spectacolul nu are cum să lipsească ţinând cont de ce jucători au cele două formaţii în lot. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 21:45. Germania este o echipă foarte puternică, mai ales pe teren propriu dar sârbii nu au mai pierdut de şase meciuri. Ne aşteptăm la un meci în care este posibil orice. Ponturi pariuri fotbal câştigătoare sunt pe Beturi.ro.

Spectacol în Germania vs Serbia

Germania porneşte cu prima şansă în acest meci. După dezamăgirea de la Cupa Mondială pare a fi într-o revenire de formă. Nemţii vin după ce în ultimele două meciuri în care au marcat peste 2 goluri. Totuşi în toamnă Germania  aretrogradat din Liga A în Liga B a naţiunilor. În ultimele 5 meciuri în care au evoluat gazdele partidei de astăzi s-au marcat peste 2,5 goluri. Noateng, Hummles şi Muller nu au fost incluşi în lotul Germaniei pentru meciul de astăzi ceea ce poate însemna că Joachim Low îşi doreşte o schimbare de generaţii. Pariază şi câştigă cu cele mai bune ponturi pariuri fotbal.

Serbia e află într-o creştere de formă şi jocul lor arată din ce în ce mai bine. Teri victorii şi trei rezultate de egalitate au înregistrat sârbii în ultimele 6 meciuri diputate şi faptul că nu au suferit nici o înfrângere poate fi un mare plus. Atacantul lor, Mitrovic  se află într-o formă foarte bună la echipa naţională. El a reuşit să încrie de 6 ori în ultimele 5 jocuri disputate. În ultimele două jocuri ale sârbilor s-au marcat peste 2,5 goluri. Germania vs Serbia este un meci de la care ne aşteptăm să câştigăm la pariuri. Ţinând cont că ambele echipe au ofensive foarte puternice vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.70. Germania rămâne o forţă şi chiar dacă nu traversează o for,ă foarte bună vom merge pe o victorie a lor. Nemţii au o cotă de 1.40 pentru un succes. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră şi pe termen lung o să realizezi un profit consistent.