Meci amical: Elveția vs Qatar

Recomandarea noastră: 1

Elveția - Qatar
1
1.15
X
7.70
2
15.00

Seria meciurilor internaționale va începe putem spune astăzi. La Lugano este programată o partidă destul de interesantă între Elveția vs Qatar. Chiar dacă anticipăm că va fi un meci total dezechilibrat, noi sperăm ca pe biletul zilei să realizăm profit. Avantajul este clar în favoarea elvețienilor și ne așteptăm la o victorie la scor din partea lor. Cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată în meci direct astfel că aceasta va fi prima confruntare directă. Doar cu o strategie pentru pariuri bine pusă a punct poți să câștigi pe termen lung.

Dominare în Elveția vs Qatar

Elveția pornește în această seară din postura de mare favorită. Chiar dacă nu sunt una dintre forțele fotbalului mondial, ei ajung în fazele superioare la fiecare turneu final. Gazdele partidei de astăzi sunt pe prmul loc în grupa din Liga Națiunilor dar este destul de greu de crezut că își vor păstra această poziție. Elevii lui Vladimir Petkovic au ca obiectiv pentru această perioadă calificarea la Campionatul European din 2020. Elvețienii au alternat în ultima perioadă meciurile bune cu cele rele. Astfel în ultimele cinci meciuri au înregistrat două victorii și au suferit trei înfrângeri. Credem că pentru meciuri de astăzi nu vor avea nici un fel de probleme în adjudecarea victoriei. O buna strategie pentru parirui ne va aduce de fiecare dată spre câștig.

Qatar se pregătește pentu Campionatul Mondial din 2022 pe care îl va găzdui. Ei încearcă șă dispute meciuri cu echipe puternice pentru a își crește nivelul de joc. Putem spune că cei din Qatar sunt într-o formă destul de bună deoarece au reușit să acumuleze trei victorii în ultimele patru partide disputate. Ei au învins naționalele Chinei, Palestinei și Ecuadorului dar au pierdut în fața Uzbekistanului. Totuși Elveția este unul dintre cei mai puternici adversari întâlniți de Qatar în ultima perioadă, astfel că nu ne așteptăm la o replică foarte puternică din partea lor.

Meciul dintre Elveția vs Qatar ne va aduce o serie de pronosticuri câștigătoare. Vom miza așa cum vă așteptați deja pe o victorie a Elveției la finalul celor 90 de minute. O cotă ce ne-a atras atenția este cea conform căreia Elveția să reușească să marcheze în ambele reprize. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.60. Putem miza și pe o victorie a Elveției lahandicap de 1,5 pentru care avem o cotă de 1.40. Pariază alături de noi.