Manchester City – AS Monaco

Marţi seara Champions League se întoarce şi ne propune un nou duel interesant din fazele eliminatorii. Englezii de la Manchester City îi primesc acasă pe Monaco, echipă care conduce momentan clasamentul din Franţa. Echipa lui Leonardo Jardim traversează un sezon peste aşteptări, conducând lupta la titlu în Ligue 1 la o distanţă de trei puncte faţă de rivala PSG. În ciuda acestui fapt, favorita dublei este City. Dacă pariaţi pe biletul zilei pentru o calificare a englezilor, puteţi prinde o cotă de 1.40.

 Atacul lui Monaco are o medie de aproape 3 goluri pe meci

Monaco are de departe cel mai bun atac din campionatul Franţei, marcând 76 de goluri în 26 de partide – o medie impresionantă de 2.9 goluri pe meci. Un pariu relativ sigur pentru biletul zilei ar fi un gol al francezilor la Manchester. Falcao pare să fie din nou într-o formă excelentă, iar defensiva lui City nu este cu siguranţă fără cusur. Majoritatea caselor de pariuri oferă cote în jur de 1.50 pentru un gol al lui Monaco, în timp ce cota pentru ca ambele echipe să marcheze este în jur de 1.75.

Guardiola traversează o perioadă dificilă dar deosebit de importantă a sezonului. Momentan City se află pe locul doi în Premier League, fiind la o distanţă de opt puncte de liderul Chelsea. Englezii îşi doresc cu siguranţă să ajungă cât mai departe în Champions League, trofeul fiind un obiectiv important atât al lui Guardiola cât şi al patronilor arabi.  Pariorii pot miza pe o victorie a lui City cu minim 3 goluri marcate în meci la biletul zilei cu un câştig mai consistent – în jur de cota 2.10.

Atacul excelent al lui Monaco combinat cu defensiva şubredă a lui City şi lipsa căpitanului Kompany ne fac să credem că francezii vor reuşi să puncteze. Cu un joc de contra atac bine pus la punct, monegascii sunt în stare să producă surpriza serii. Dacă vă place să pariaţi la risc, puteţi alege o cotă de minim 2.20 pe biletul zilei pentru un rezultat pozitiv al lui Monaco – egal sau victorie.