Ligue1 : PSG vs Lyon

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
PSG - Lyon
1
1.32
X
5.80
2
8.00

Derby-ul etapei din Ligue 1 ne va aduce un meci deosebt de interesant.  PSG vs Lyon ne aduc unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 9 și se anunță o partidă foarte interesantă. Cele două formații au un trecut foarte interesant deoarece patru dintre ultimele cinci meciuri directe au fost câștigate de formația gazdă. Tinând cont de diferența de acum dintre ele ne așteptăm la un joc dominat tot de formația gazdă. Cele mai bune ponturi pariuri sportive ne vor aduce și cele mai avantajoase cote.

Derby-ul etapei între PSG vs Lyon

PSG pornește din postura de mare favorită și în acest joc, așa cum o face în fiecare etapă disputată în Ligue 1. Parizienii sunt pe prma poziție a clasamentului. Ei până acum au reușit să acumuleze nu mai puțin de 24 de puncte. Acest număr de puncte reprezintă maximul din cât se putea deoarece ei au înregistrat doar victorii. Alves, Kurzawa și rabiot nu vor putea fi folosiți în meciul de astăzi. Chiar și așa PSG rămâne favorită la cele trei puncte. Ei vor beneficia astăzi și de sprijinul suporterilor care se anunță unul foarte important. Ponturi pariuri sportive găsești în fiecae zi doar pe site-ul nostru, Beturi.ro.

Lyon pornește cu a doua șansă în jocul de astăzi. În clasamentul din Ligue 1 ei ocupă doar poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 14 puncte. Ei vin după două victorii și două rezultate de egalitate înregistrate în ultimele două etape. Forma foarte bună pe care o traversează îi poate face să spere la un rezultat pozitiv în jocul de astăzi. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze patru puncte și în grupa din UEFA Europa League din care fac parte.

Jocul dintre PSG vs Lyon ne va aduce și o serie de pronosticuri câștigătoare. La finalul celor 90 de minute vom miza pe un succes al celor de la PSG. Acest succes ne va aduce o cotă de 1.32. Putem să ne îndreptăm atenția și spre piața de handicap unde avem o cotă de 1.80 ca PSG să se impună la cel puțin două goluri în meciul de astăzi. Pariază și câștigă alături de echipa noastră.