Ligue 3: Le Mans vs Tours

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Le Mans - Tours
1
2.00
X
3.15
2
3.30

Astăzi este o zi destul de săracă în meciuri. Jucătorii se pregătesc pentru meciurile echipelor de club care își vor relua activitatea în acest week-end. De la ora 21:30 din Liga a treia din Franța este programată partida dintre Le Mans vs Tours. Ultimele meciuri directe dintre cele două formații au fost partide foarte interesante, astfel că și astăzi ne așteptăm la un joc foarte interesant. Ambele echipe se află în lupta pentru promovare astfel că acest meci poate fi numit unul de șase puncte. Acest meci este pariul zilei pe site-ul Beturi.ro.

Lupta la promovare în Le Mans vs Tours

Le Mans are un avantaj foarte mare, acela că va evolua pe teren propriu. Suporterii pot juca un rol decisiv în acest joc. În ultimele cinci partide disputate, gazdele partidei de astăzi nu au înregistrat nici o înfrângere. În urma acestor partide ei au urcat pe poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 12 puncte. Astfel sunt la doar două puncte față de primele două poziții ale clasamentului. Pe teren propriu au acumulat patru puncte după două partide. Ei au a doua ofensivă a campionatului după ce au reușit să marcheze zece goluri. Trei victorii și trei rezultate de egalitate sunt rezultatele înregistrate de ei. Pariul zilei ne va aduce o cotă de 2.00.

Tours este cotată cu a doua șansă de noi dar și de casele de pariuri. Toate datele ne arată ca cei de la Tours vor porni cu șansa a doua dar oricând pot produce o surpriză. Cei de la Tours se află pe poziția a cincea a clasamentului. Ei au reusit să acumuleze zece puncte. În acest sezon nici ei nu au suferit nici o înfrângere. În ultimele cinci etape au reușit o victore și patru rezultate de egalitate. Oaspeții partidei de astăzi au cea mai bună defensivă deoarece au primit doar două goluri după cele șase meciuri disputate.

Astăzi se vor duela singurele echipe neînvinse în acest sezon.  Meciul dintre Le Mans vs Tours ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Tinând cont că se vor întâlni două defensive foarte puternice vom miza pe faptul că doar una dintre cele două echipe va reuși să marcheze.