Ligue 1: Toulouse vs Lyon

Astăzi sunt programate o serie de meciuri restante din Ligue 1. Pentru cele mai importante dintre ele vă vom oferi un pronostic la pariuri sportive. Una dintre partidele ce ne-a atras atenția este cea dintre Toulouse vs Lyon. Acest meci se anunță a fi unul foarte interesant. Acest meci este o restanță din cadrul etapei cu numărul 17 ce nu s-a putut desfășura din cauza protestelor din hexagon. Oaspeții au avantajul moral deoarece au reușit să câștige ultimele 7 meciuri directe. Chiar dacă diferența dintre cele două formații este una mare trebuie să notăm faptul că jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat.

Duel pentru puncte în Toulouse vs Lyon

Toulouse pornește cu șansa a doua în acest meci. Și un rezultat de egalitate poate fi privit ca un rezultat pozitiv de gazde dar va fi greu de obținut. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 14-a a clasamentului cu 21 de puncte. Ei au 4 puncte peste echipele care retrogradează și chiar dacă mai au emoții putem spune că au șanse mari să se salveze. Pentru acest meci nu se vor putea baza pe Fortes și Yago. Pe teren propriu sunt o echipe destul de modestă deoarece în 9 meciuri disputate acasă au obținut doar două victorii ceea ce este destul de puțin pentru Ligue 1.  La pariuri sportive poți câștiga zi de zi.

Lyon are doar varianta victoriei pentru jocul de astăzi. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe poziția a 3-a a clasamnetului cu 33 de puncte. Ei au 4 puncte mai puțin față de cei de la Lille da și un meci mai puțin disputat. Dacă ar reuși să câștige astăzi cei de la Lyon s-ar apropia la un singur punct de poziția a 2-a. Cei de la Lyon vin după două rezultate de egalitate în compania celor de la Montpellier și Reims, scor 1-1 și astăzi își propun să obțină cele trei puncte.

Meciul dintre Toulouse vs Lyon ne va aduce un profit important la pariuri. Victoria oaspeților ne va aduce o cotă de 1.73. Un alt pariu foarte avantajos în opinia noastră este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pont vine cu o cotă de 1.80 care nu trebuie ratată în opinia noastră. Pariază zi de zi alături de echipa noastră și pe termen lung o să obții profit alătuir de noi.