Ligue 1: Saint Etienne vs Montpellier

După spectacolul din Cupele Europene, vine sfârşitul de săptămână şi o să ne îndreptăm atenţia spre meciurile din campionatele interne. În această zi avem programat un meci foarte interesant din Ligue 1 între Saint Etienne vs Montpellier. Acest meci se anunţă a fi unul deosebit de interesant în condiţiile în care cele două formaţii sunt vecine de clasament şi sunt despărţite de 7 puncte. Meciul tur s-a încheiat cu scorul de 0-0. În ultimele trei meciuri directe dintre cele două adversare de astăzi, s-a marcat un singur gol Mergi pe biletul zilei oferit de Beturi.ro şi vei realiza profit pe termen lung.

Lupta pentru Europa în Saint Etienne vs Montpellier

Saint Etienne porneşte ca favorită în partida din această seară. Gazdele partidei de astăzi sunt pe poziţia  a 4-a aclasamentului după ce au reuşit să acumuleze 62 de puncte. Cu o victorie, vor trece pe poziţia a treia cel puţin pentru moment. Este foarte important locul trei deoarece asigură prezenţa în preliminariile UEFA Champions League. Verzii sunt într-o formă foarte bună. În ultimele 4 etape disputate au reuşit să bifeze tot atâtea victorii lucru ce îi aduce în postura de a se bate pentru UEFA Champions League. Chiar dacă nu se vor putea baza pe Diony şi Gabriel vor avea în spate un stadion plin. Cele mai bune ponturi sunt la biletul zilei.

Montpellier face un sezon foarte bun şi îşi doreşte un loc în Cupele Europene. Oaspeţii partidei de astăzi sunt pe poziţia a 5-a a clasamentului după ce au acumulat 55 de puncte. Ei sunt la o distanţă mare faţă de adversarii de astăzi dar în cazul unei victorii se vor apropia la 4 puncte. Trei victorii şi un egal este bilanţul oaspeţilor în ultimele patru meciuri disputate. Aguilar este singurul absent al celor de la Montpellier astfel că vor putea alinia un prim 11 foarte bun. Saint Etienne vs Montpellier se anunţă a fi un meci foarte interesant. Vom merge pe o victorie a celor de la Saint Etienne la o cotă de 1.75. În opinia noastră acest pariu are şanse foarte mari de reuşită. Dacă ne uităm la ultimele meciuri directe, se anunţă un meci foarte echilibrat. Astfel o să alegem un pariu referitor la numărul de goluri. Pariem că se vor marca sub 2,5 goluri. Acest pariu are o cotă de 1.70, ceea ce înseamnă că sunt şanse foarte mari de a fi unul câştigător. Pariază alături de noi.