Ligue 1: Saint Etienne vs Marseille

Meciurile din Ligue 1 ne țin aproape de casele de pariuri. Astăzi vom avea un meci foarte interesant în care Saint Etienne va primi vizita celor de la Marseille. Aceste două formații sun cele mai iubite echipe din fotbalul francez. În acest sezon vedem că cei de la Saint Etienne merg mult mai bine decât adversarii lor de astăzi. În ultimele trei meciuri directe din Ligue 1 s-au marcat peste 2,5 goluri astfel că, ne așteptăm ca și astăzi se vedem multe goluri. Gazdele partidei de astăzi nu au mai învins de aproximativ 6 ani pe cei de la Marseille astfel că vor fi foarte motivați astăzi. Joacă și câștigă la pariuri sportive.

Derby-ul zilei Saint Etienne vs Marseille

Saint Etienne pornește cu prima șansă astăzi. Verzii sunt pe poziția a 4-a a clasamentului cu 33 de puncte acumulate. Cu un success astăzi ei se pot lupta pentru locul al doilea al clasamentului ținând cont că PSG este desprinsă în campioană. Gazdele partidei de astăzi vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. În aceste meciuri nu au primit nici un gol și au reușit să marcheze de 10 ori. Pe teren propriu verzii nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon și au toate șansele să obțină un nou succes astăzi. Poți obține un venit suplimentar la pariuri sportive.

Marseille este de nerecunoscut în ultima perioadă. Oaspeții partidie de astăzi merg din ce în ce mai prost. În clasament sunt pe poziția a 9-a. Mai mult, în ultimele patru etape din Ligue 1 nu au reușit să obțină nici o victorie.  În această perioadă au fost eliminați din Cupa Franței dar și din Cupa Ligii Franței. Fanii, la ultimul meci, contra celor de la Monaco au afișat mai multe mesaje jignitoae la adresa echipei. Situația de la Marseille pare să fi scăpat de sub control și le va fi foarte greu să obțină un rezultat pozitiv astăzi. Saint Etienne vs Marseille ne va aduce ca pronostic o victorie a gazdelor. În opinia noastră trebuie să profităm de cota de 2.28. Dacă vrem să alegem un pariu mai sigur putem miza pe faptul că meciul se va termina 1X. Acest pariu vine cu o cotă de 1.60. Ne așteptăm la un joc dur din partea ambelor echipe. Astfel vom miza pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene la o cotă de 2.00. Pariază cu noi.